Ale NEFUGUJE to...to nie je matematika, ziadna exaktna veda ! Podaval som asi 7 rokov...bilancia moja je ze som asi prriblizne na 0

(pomer vyhry:prehry) mozno mierne v pluse

a zavery su ze si mozes planovat co len chces, vzdy je to len o stasti...sam som si robieval statistiky asi 10 europskych lig...proste som to sledoval...na tiketoch som maval rozne kurzy na zapasy aj remizy, proste vsetko....na 50% vzdy nevyjde najmensi kurz! kolkokrat sa mi stalo ze prehral alebo remizoval prvy s poslednym doma! pri kurze 1,10 cizenieco prediktovat je uplnablbost....moj navacsi uspech bol ze mi vysli na jednom tikete dve remizy v NBA

, ale tiez mi nevysiel ten tiket kvoli nejakemu sprostemu malemu kurzu 1,3...potom som prestal podavat....teraz uz len rekreacne par krat do roka, nejaku ligu majstrov....a co sa tyka tych ohromnych stavok za 1000 eur - nerob to! ujde ti to kvoli blbosti a budes si trieskat hlavu o stenu, a odtial je uz len krocik ku gamblerstvu, budes v snahe ziskat to spat podavat stale viac a viac na neracionalne stavky, samozrejme nebudes mat peniazetak si budes poziciavat a konecny vysledok bude, ze sa z teba stane troska...(neskutocne zadlzena troska)