[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
striedanie bannerov

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 11.07.18
Príspevky: 928
Témy: 262 | 262
Bydlisko: Levice
NapísalOffline : 14.10.2007 22:37 | striedanie bannerov

Viete mi poradit taky javascript, ktory by striedal 2 obrazky? T.j. mam 2 bannery a potreboval by som, aby sa prvy zobrazil asi na 10 sekund a na jeho mieste potom druhy na 10 s a potom zase prvy a druhy, atd...
diky


Offline

Užívateľ
Užívateľ
striedanie bannerov

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 11.07.18
Príspevky: 928
Témy: 262 | 262
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 16.10.2007 15:14 | striedanie bannerov

no tak, nevie niekto poradit? Chcem len nejaky script, co by zobrazoval 2 rozne obrazky za sebou...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
striedanie bannerov

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 16.10.2007 15:53 | striedanie bannerov

to je teda tazke sak co nato nepouzijes ?php?(.........)
Kód:
  <script>
var cesta1="cesta/obraz1.gif",cesta2="cesta/obraz2.gif",prvy=true;
function nahrat(){
document.getElementById('banner').removeChild(document.getElementById('banner').childNodes[0]);
var obr=document.createElement("img");

if(prvy){ prvy=false; obr.setAttribute("src",cesta1);       }
  else  { prvy=true; obr.setAttribute("src",cesta2); };

obr.style.width="100px";
obr.style.height="100px";
document.getElementById('banner').appendChild(obr);
window.setTimeout("nahrat()",1000);
}
  </script>
<body onload=nahrat();>
<div id=banner>
</div>
</body>


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
striedanie bannerov

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 11.07.18
Príspevky: 928
Témy: 262 | 262
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 16.10.2007 18:37 | striedanie bannerov

Prepac juho, asi som sa zle vyjadril... nemyslel som za sebou ako vedla seba, ale za sebou na tom istom mieste. Cize zobrazi sa jeden obrazok, a na tom istom mieste sa zobrazi o par sekund druhy obrazok a znova a znova ...

Ten tvoj script funguje super, len tam strieda obrazky umiestnene vedla seba. Inak musim uznat si frajer! Ja taky dobry nie som, ale priucam sa kde sa len da... tak ak by si vedel teraz poradit ...:)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
striedanie bannerov

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 16.10.2007 18:55 | striedanie bannerov

v akom prehliadaci to tak ide? myslim ze som zabudol na IE.
vo FF to ide tak ako ma. uz som to upravil aj na IE. operu nemam takze neviem ale malo by to byt rovnake s FF.
Kód:
<script>
var cesta1="pomn.bmp",cesta2="pomnik.jpg",prvy=true,IE=true;
function nahrat(){
if(!document.all&&IE) document.getElementById('banner').removeChild(document.getElementById('banner').childNodes[0]);
else if(!IE)document.getElementById('banner').removeChild(document.getElementById('banner').childNodes[0]);
 else IE=false;
var obr=document.createElement("img");

if(prvy){ prvy=false; obr.setAttribute("src",cesta1);       }
  else  { prvy=true; obr.setAttribute("src",cesta2); };

obr.style.width="100px";
obr.style.height="100px";
document.getElementById('banner').appendChild(obr);
window.setTimeout("nahrat()",1000);
}
  </script>
<body onload=nahrat();>
<div id=banner>
</div>
</body>


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
striedanie bannerov

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 11.07.18
Príspevky: 928
Témy: 262 | 262
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 16.10.2007 19:23 | striedanie bannerov

vyborne!!! skusal som to v IE, ale teraz to uz ide ako ma!!! Velke diky!


 [ Príspevkov: 6 ] 


striedanie bannerov



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

striedanie obrazkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

507

19.09.2011 20:01

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Striedanie obrazkov

v PHP, ASP

1

605

19.10.2009 13:11

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Striedanie farby pozadia prispevkov

v Redakčné systémy

2

446

09.02.2007 16:29

exitPD

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vymena bannerov

v Správy pre vedenie fóra

3

979

17.12.2007 17:00

Spirit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Cena bannerov

v Obchody, reklamácie a právo

10

624

27.08.2011 21:18

screw

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hľadá sa majster bannerov

v Ponuka práce

1

784

29.04.2011 14:39

0001exetra

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyrobenie bannerov a menšej grafiky

v Ponuka práce

0

560

29.09.2011 13:04

BSH

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hľadám - Externý flasher AS2 pre úpravy bannerov

v Ponuka práce

0

194

15.05.2015 17:58

weroro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rotátor bannerov v JavaScripte a formát swf?

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

262

08.05.2013 22:25

Peter994

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Web. aplikacia - na manazovanie klikov z bannerov

v Redakčné systémy

0

547

24.07.2009 23:39

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ktorý Adobe na tvorbu a úpravu fotiek, bannerov...

v Grafické programy

3

241

04.04.2015 15:49

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zobrazenie dvoch bannerov 50 % na 50 %

v PHP, ASP

16

952

05.08.2009 21:27

rooobertek



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF