[ Príspevkov: 25 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Štatistiky

Registrovaný: 01.09.07
Prihlásený: 18.05.11
Príspevky: 141
Témy: 36 | 36
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 08.12.2007 14:36 | Štatistiky

Mam tabulku, kde ukladam kazdy jeden hit na stranke a polia sú id,ip,kde,kedy,browser a chcel by som aby mi to vybrolo pocet IPiek, cize je tam riadkov, kde je IP rovnaka a chcem, aby mi to vybralo iba pocet riadkov, kde nie su 2 ipky rovnake. Moze to byt nieco ako toto:
Kód:
mysql_query(SELECT COUNT(ip) FROM .....);
Momentalne to nemozem odtestovat, lebo web mam na localhoste a z jednou ipkou neviem ci dava fakt iba jeden riadok alebo SQL nevie co od neho chcem.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Štatistiky

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 08.12.2007 14:51 | Štatistiky

ty chces aby ti to vybralo dve rovnake ip alebo len jednu aj ked ich budes mat ulozenych aj desat rovnakych?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Štatistiky

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 08.12.2007 14:54 | Štatistiky

myslim ze chcel, aby mu to spocitalo len tie, kde sa opakuju ip...tam kde je len jedna jedina IP to vynacha


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Štatistiky

Registrovaný: 01.09.07
Prihlásený: 18.05.11
Príspevky: 141
Témy: 36 | 36
Bydlisko: 127.0.0.1
Napísal autor témyOffline : 08.12.2007 14:58 | Štatistiky

v tej tabulke mam kazdy jeden hit (nacitanie stranky), cize jedna ip je tam aj viackrat a ja chcem, aby mi spocitalo pocet tych ipiek. A kedze jedna ip je tam viackrat, tak nemozem len spocitat vsetky riadky v tabulke, lebo by mi jednu ip pocitalo viackrat


_________________
It easier to run away
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Štatistiky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.12.2007 15:02 | Štatistiky

pouzi GROUP BY


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Štatistiky

Registrovaný: 01.09.07
Prihlásený: 18.05.11
Príspevky: 141
Témy: 36 | 36
Bydlisko: 127.0.0.1
Napísal autor témyOffline : 08.12.2007 15:05 | Štatistiky

?? zapis ?
Kód:
SELECT COUNT(ip) FROM {$prefix}_hits GROUP BY(ip)
tak to nejako ?, lebo ak ano, tak to nema ucinok. Totiz mam napr 27 hitov a po pouziti tohoto dava aj tak 27 a nie 1 (na locale som sam :D )


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Štatistiky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.12.2007 15:12 | Štatistiky

skus toto:
Kód:
SELECT ip, COUNT(ip) FROM {$prefix}_hits GROUP BY ip


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Štatistiky

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 08.12.2007 15:13 | Štatistiky

ja by som vuzil skor distinct
Kód:
SELECT COUNT(ip) FROM {$perfix}_hits DISTINCT

toto ti vypise 1 aj ked budes ma milion hitov


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Štatistiky

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 08.12.2007 15:14 | Štatistiky

mozno lepsi postup by bol zapisovat len jedenkrat pri jednej navsteve stranky...inac by to zratavalo len 1 ip na kazdu navstevu...ked to niekto navstivi z rovnakej IP v pondelok, v stredu a v nedelu nezobrazi sa 3 navstevy ale 1...ja som si napisal nieco takeho:

db:
Kód:
CREATE TABLE `navstevy` (
`id` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`ip` varchar(15) NOT NULL ,
`cas` varchar (128) NOT NULL,
`session_id` varchar(128) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY ( `id` )
);


a skript kt. si hodis na kazdu stranku vyzera asi takto:
Kód:
<?
session_start();
//pocitadlo
$sesid=session_id();
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$cas = time();

$vysledok=mysql_query("select session_id from qrs_navstevy where session_id='".$sesid."'");
if (mysql_num_rows($vysledok)=="0") mysql_query("insert into navstevy values (0, \"$ip\",  \"$cas\",  \"$sesid\")");
//koniec pocitadlo
?>

session_id() je jedinecny pre kazdu navstevu a zapise len vtedy ked uz tam predtym nebol...opravte ma ked sa mylim...vyber si uz zabezpecis ;)


Naposledy upravil qacer dňa 08.12.2007 15:15, celkovo upravené 1

_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Štatistiky

Registrovaný: 01.09.07
Prihlásený: 18.05.11
Príspevky: 141
Témy: 36 | 36
Bydlisko: 127.0.0.1
Napísal autor témyOffline : 08.12.2007 15:14 | Štatistiky

nepomaha, dava zase vsetky hity.


_________________
It easier to run away
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Štatistiky

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 08.12.2007 15:15 | Štatistiky

moj kod si skusal?? ten ti musi ist


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Štatistiky

Registrovaný: 01.09.07
Prihlásený: 18.05.11
Príspevky: 141
Témy: 36 | 36
Bydlisko: 127.0.0.1
Napísal autor témyOffline : 08.12.2007 15:27 | Štatistiky

Drako: dava chybu You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DISTINCT' at line 1
qacer: novú tabuľku nechcem robit, lebo na tuto su naviazane ine statistiky


_________________
It easier to run away
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Štatistiky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.12.2007 15:33 | Štatistiky

nechapem, ako ti nemoze ist to group by, ked mne to ide :)
distinct sa nedava na koniec prikazu, ale pred nazov pola, ktory chces "obmedzit"


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Štatistiky

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 08.12.2007 15:35 | Štatistiky

jaaj no ta nvm sami vidi ze mne to islo aj na konci ale ked nňno tak nic :D ale myslim ze to group by nieje prave najvhodnejsim riesenim stenley, on nechce aby mu vypisalo zaradom vsetky ip-cky ale aby mu vypisalo iba jednu z desiatich rovnakych to iste som potreboval aj ja davnejsie pri tych mojich typoch, a poradil si mi DISTINCT takze tak :)


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Štatistiky

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 08.12.2007 15:35 | Štatistiky

tatysp píše:
qacer: novú tabuľku nechcem robit, lebo na tuto su naviazane ine statistiky

tak tam smar len
Kód:
`session_id` varchar(128) NOT NULL default '',

a dolad to :D


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Štatistiky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.12.2007 15:37 | Štatistiky

Drako píše:
on nechce aby mu vypisalo zaradom vsetky ip-cky ale aby mu vypisalo iba jednu z desiatich rovnakych to iste som potreboval aj ja davnejsie pri tych mojich typoch, a poradil si mi DISTINCT takze tak :)

no hej, ale on chce zistit aj kolkokrat sa ta ip opakuje (aspon tak som to pochopil)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Štatistiky

Registrovaný: 01.09.07
Prihlásený: 18.05.11
Príspevky: 141
Témy: 36 | 36
Bydlisko: 127.0.0.1
Napísal autor témyOffline : 08.12.2007 15:38 | Štatistiky

ja ani neviem aky ma vyznam GROUP BY (teda neviem aky je to prikaz), cize ja vobec neviem preco to nejde
ak dam distinct pred COUNT(ip), tak uz to nehadze chybu, ale dava opat plny pocet.
Neda sa to nijak inak, len ze by som musel vyberat vsetky a v PHP to ratat ? Ked sa to nebude dat, tak ja tu jednu tabulku naviac urobim, ale chcel by som to podla moznosti v tejto, kedze potom by som chcel urobit aj statistiky ako najcastejsi browser, rozlisenie, aby som vedel, ako mam optimalizovať web.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Štatistiky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.12.2007 15:44 | Štatistiky

skus sem dat php kod, ktorym to vytahujes z db


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Štatistiky

Registrovaný: 01.09.07
Prihlásený: 18.05.11
Príspevky: 141
Témy: 36 | 36
Bydlisko: 127.0.0.1
Napísal autor témyOffline : 08.12.2007 15:44 | Štatistiky

stenley píše:
no hej, ale on chce zistit aj kolkokrat sa ta ip opakuje (aspon tak som to pochopil)
nie, to nepotrebujem, ja len chces vypis navstevy spolu: $spolu[0], kde spolu je ten prikaz. Ja chcem len vybrat ten pocet tych riadkov, ale nechem aby tam boli vsetky hity (zobrazenia) stranky, ale aby len sa zobrazil pocet ipiek
napr ma v DB riadky
id | ip ....
0 | 127.0.0.1
1 | 127.0.0.1
2 | 127.0.0.1
tak chcem, aby mit to dalo pocet 1, kedze je tam jedna ipka viackrat, ak by to bolo napr takto
0 | 127.0.0.1
1 | 127.0.0.1
2 | 127.0.0.1
3 | 1.2.3.4
tak by mi vypysalo cislo 2, lebo su tam 2rozne hodnoty IP, dufam ze to uz chapete
EDIT, tu je ten kod:
Kód:
$spolu=mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT DISTINCT COUNT(ip) FROM {$prefix}_hits"));
echo mysql_error();
$mesiac=mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM {$prefix}_hits WHERE DATE_FORMAT(kedy,'%m')='".date("m")."'"));
$dnes=mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT COUNT(ip) FROM {$prefix}_hits WHERE DATE_FORMAT(kedy,'%d')='".date("d")."' GROUP BY(ip)"));
$foot_info="<b>Štatistiky:</b> spolu $spolu[0], za tento mesiac $mesiac[0], dnes $dnes[0], <b><a href="?page=rss" title="Pridajte si RSS kanál tohto webu do vaších čítačiek" target="_top">RSS</a></b><br />\n";


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Štatistiky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.12.2007 15:51 | Štatistiky

tatysp píše:
Ja chcem len vybrat ten pocet tych riadkov, ale nechem aby tam boli vsetky hity (zobrazenia) stranky, ale aby len sa zobrazil pocet ipiek

jaaaj, no poviem skorej :) toto uz hadam pojde:
Kód:
SELECT COUNT(DISTINCT ip) FROM {$prefix}_hits


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Štatistiky

Registrovaný: 01.09.07
Prihlásený: 18.05.11
Príspevky: 141
Témy: 36 | 36
Bydlisko: 127.0.0.1
Napísal autor témyOffline : 08.12.2007 15:53 | Štatistiky

tak toto už ide na localhoste, kde je zatial iba 127.0.0.1, dam este na web a poviem ;)
EDIT: ide to aj na serveri, a ked sme uz pri tom, ako by sa dalo tymto stylom vybrat pocet za poslednych napr 10min
Kód:
SELECT .... WHERE kedy=NOW()-(10*60)
slo by to ? alebo to ma iny zapis ?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Štatistiky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.12.2007 17:13 | Štatistiky

skor by som povedal, ze takto:
Kód:
SELECT COUNT(DISTINCT ip) FROM {$prefix}_hits WHERE kedy>=SUBDATE(NOW(), INTERVAL 10 MINUTE)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Štatistiky

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
NapísalOffline : 09.12.2007 9:17 | Štatistiky

ja len podotknem ze funkcia now() tusim ide len na localhoste. Na webe pouzi $date


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Štatistiky

Registrovaný: 01.09.07
Prihlásený: 18.05.11
Príspevky: 141
Témy: 36 | 36
Bydlisko: 127.0.0.1
Napísal autor témyOffline : 09.12.2007 12:26 | Štatistiky

nie, NOW() mi ide aj na normalnom serveri (od banan.cz), mozno len tvoj poskytovatel to nejak blokuje


_________________
It easier to run away
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 10.12.2007 16:28 | Štatistiky

taky prd, NOW() je funkcia SQL teda by mala ísť všade


 [ Príspevkov: 25 ] 


Štatistiky



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Statistiky

v Správy pre vedenie fóra

10

1003

18.09.2005 14:25

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Statistiky

v Ostatné

9

377

01.09.2008 18:19

kajbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Statistiky

v Správy pre vedenie fóra

2

1069

28.02.2007 21:45

Intelman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hokejove statistiky

v Ponuka práce

0

937

07.10.2008 15:25

fefe

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Podrobne statistiky .......

v Ostatné

2

363

20.10.2008 18:29

onkel1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

DB štatistiky

v Databázy

0

469

23.11.2007 15:20

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Otazka zo statistiky

v Vzdelanie, štúdium, škola

1

156

08.12.2015 0:37

liqua1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Statistiky mobilnych aplikacii

v Internetový marketing, SEO, reklama

0

138

12.03.2014 13:06

HAE07

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

najlepsie statistiky navstevnosti

v Ostatné

1

457

17.10.2009 19:42

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Free antiviry - štatistiky

v Antivíry a antispywary

1

119

16.11.2014 11:40

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

soft na statistiky samby

v Ostatné programy

0

72

20.11.2013 20:26

Cruel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Statistiky vlastneho serveru na webe

v Ostatné

5

353

04.10.2008 23:08

rector

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

bočný panel vista - upload/download štatistiky nefungujú

v Ostatné programy

2

1034

27.03.2010 14:03

igy94

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Podľa štatistiky poruchovosti HDD si najlepšie vedie HITACHI

v Novinky

5

242

21.01.2014 18:42

liqua1



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF