Pozna niekto tuto hru? Je to nova indie sandbox hra, ktora je v ranej alpha verzii. Je to v podstate Minecraft vo vesmire, kde si skladate vesmirne lode. Hra je zatial zdarma k stiahnutiu, no da sa kupit plna verzia za 6$. Hra dostala od Steamu zelenu, takze neskor si ku bude moct kupit aj tam. Len pripominam, ze terajsia cena nie je konecna, kedze na zaciatku bola 3$. http://star-made.org/
Tá hra fakt u mňa so spolubývajúcim vydržala 2 hodiny ... človek naťažil sklo z nejakej vesmírnej stanice a to malo obrovskú cenu (neviem či aj teraz má) a potom už keď mal človek pol milióna tak si iba nakúpil motory, zbrane atd ... Postavili sme takú obrovskú vesmírnu loď a tú sme asi polhodiny dopravovali do začiatočnej oblasti.
Skusil som to ale neviem ci som zle hladal ale nenasiel som ziadny public server pre tuto hru a single player je nude a este taka otakza preco ked letim k nejakemu sertor napr 3,5,9 a som od neho cca 600m tak ma to akosi vrati s5 a som od neho 2km?
_________________ CPU : AMD Phenom II Quad Core 955BEMB : ASUS M4A88T-V EVOVGA : ASUS AMD Radeon HD6870 1GBCASE : Cooler Master Elite 430Mouse : A4Tech x750