softwer na vasom linuxeaky softwer pouzivate na linuxe? napiste plz nazov, na co sluzi a na akom principe funguje (konzola, qt, gtk..) to chces cely package list? myslel som daco taketo: desktop - xorg 7.2 + beryl + xfce4.4 browser - mozilla firefox mail - mozilla thunderbird terminal - xfce terminal music player - amarok (prave sa kompiluje) to si mal hned povedat destop-xorg 7.1, KDE 3.5 browser-firefox 2 mail-zatial nic, thunderbird sa mi akosi nezapacil terminal-mno co, konsole:D music player-amarok Xfce 4.4.0 Opera & FF & MSIE mail nic:) xfce term Audacious & Last.fm radio player irssi a Xchat 2.8 mplayer Gimp, zkusím a možná koupím Pixel a VMWare... :worship: kde FF a sekundarne opera centericq xchat amarok quanta+ krusader krita gimp a takisto ako honny uvazujem nad kupov pixelu tak uz som nieco dokompiloval: filemanager: thunar + krusader video: VLC player text editor: kate image viewer: gwenview torrent: azureus archiver: xarchiver \ btw: neviete o nejakom mc-style manazerovy a text editore pod gtk2 ? Desktop: Xorg 7.0 + GNOME 2.16.3 browser: Mozilla Firefox + Opera Mail: Evolution IM: Gaim, Skype, Xchat Terminal: GNOME Terminal Sťahovanie: LinuxDC++, Azureus, wget Virtualbox (niečo ako vmware len za free) Napaľovanie: GnomeBaker, K3B Video: Xine, MPlayer Hudba: Amarok Grafika: Gimp, Blender A často používam AllTray Distro: Kubuntu 6.10 Desktop: Xorg 7.1.1, KDE 3.5.5 Prohlizec: Mozilla Firefox 2 IRC: Xchat 2.8 IM: Gaim Konsole Amarok ...
softwer na vasom linuxe |