[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
smajlici

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 17.03.2007 2:59 | smajlici

ako riesite vkladanie smajlikou bo neviem akym smerom sa mam pobrat


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 12.11.08
Príspevky: 8
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 17.03.2007 9:14 | smajlici

$nahradit_co = array(":-)",":-("...);
$nahradit_cim = array("<img src=\"smajlik1.gif\">","<img src=\"smajlik2.jpg\">"...);
$text = str_replace($nahradit_co, $nahradit_cim, nahradit_kde);
asi takto to robim ja :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 17.03.2007 13:15 | smajlici

a ak myslíš vkladanie také že klikneš a v textarea sa ti zobrazí skratka, tak to je robené cez javascritp, konkrétne tuším cez void v openery. Nechce sa mi pozerať, ale ja som to tak riešil na svojom guestbooku


Offline

Užívateľ
Užívateľ
smajlici

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
Napísal autor témyOffline : 17.03.2007 13:26 | smajlici

audiotrack píše:
a ak myslíš vkladanie také že klikneš a v textarea sa ti zobrazí skratka, tak to je robené cez javascritp, konkrétne tuším cez void v openery. Nechce sa mi pozerať, ale ja som to tak riešil na svojom guestbooku

hm no presne tak by som to chcel riesit ale v jave niesom profik tak hodte dajaky link


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 17.03.2007 13:32 | smajlici

ja som to riešil takto:

Kód:
<script language="javascript" type="text/javascript">
function smajl(text)
  {
   opener.document.forms['poznamka'].text.value  = opener.document.forms['poznamka'].text.value + text;
   opener.document.forms['poznamka'].text.focus();
   }
</script>


a smajlovia boli ako obrázky na ktorý keď klikneš tak sa vyvolá funkcia smajl (bolo ich viac, tak som to vypisoval cez php):
Kód:
<? for ($i=1;$i<=130;$i++):
{
echo "<img src=\"$i.gif\" border=\"transparent\" onclick=\"smajl(' ::smajl$i:: ')\"/>&nbsp;&nbsp;";
 if ((fmod($i,10))==0):
 {
 echo "<br>";
 }
 endif;
}
endfor;
?>


všetko toto bolo na stránky so smajlami ktorú si otvoril zo stránky kde bola textarea pomocou target="_blank"


Offline

Užívateľ
Užívateľ
smajlici

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 17.03.2007 14:05 | smajlici

To uz som sa raz pytal
Kód:
http://www.pcforum.sk/smajlici-vt4878.html
:D


 [ Príspevkov: 6 ] 


smajlici



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

smajlici

v Správy pre vedenie fóra

2

1015

14.09.2005 20:22

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

smajlíci

v PHP, ASP

4

1320

19.06.2006 21:37

p55p

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Smajlici

v Ostatné

19

223

17.03.2014 15:39

FJanči

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

smajlici

v Redakčné systémy

8

2612

05.08.2006 10:29

gumy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpBB 2,3 smajlici

v Redakčné systémy

1

518

01.11.2007 14:24

bruno.b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Miranda - smajlíci a iné problémy

v Ostatné programy

0

409

01.08.2009 22:12

tommy1104

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

niečo ako smajlíci v PHPBB

v JavaScript, VBScript, Ajax

6

722

06.03.2008 17:27

Tominator



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF