Tak prečo si pýtaš radu? Daj tam starý Opteron a k tomu 12GB ram, bude to ok.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Asi tak príde mi divné že tu píšeš aby ti niekto poradil a neviem čo a všetko čo je odlišné od tvojho názoru zamietaš...
Človek ti radí Intel (ktorý je špička) a stačí ti ty napíšeš že to nieje dobré tak potom o čo ti vlastne ide ???
_________________ Vládne SLOBODA SLOVA a zakomplexovaný moderátori nemajú chyby ... A vyhrážať sa niekomu BANOM za to že si povie svoj názor nech sa páči... o toto ja nestojím aby ma niekto nazýval fanatikom a ešte sa hral na urazeného
"Čim viac jadier tím väčší výkon, ostatné má nezaújima !" Na 1 server s wowkom, kde sa pripojí pár ľudí ti vystačí aj nejaká AT MEGA, ale zas asi by si nevyužil celý výkon.
_________________ PC - ASUS M2N-MX Se+ | AMD X2 4200+ | 2GB RAM | Nvidia 8600GT | WD 320GB | 350W |NTB - ASUS K50AB SX-010 | | ASUS X550L | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | HTC Explorer | CCNA (640-802) |