nemYlis sa
o tej nulovej realizacii, to bolo predovsetkym na pufiho, to on ma tendenciu vsetko naraz hned a bez stipky teorie.
K tvojim stlpovkam: Osobne by som brat 30W zosik dobrej kvality, ako 250W z nejakych TDA v mostiku atd...
Uvedom si, ze prikon rastie logaritmicky. Pokial neplanujes staviat stlpy zo srackovych menicov @ 80dB/1w/1m tak sa po vykone hnat netreba. Myslim, ze dobra stovecka staci s rezervou, sam som este do svojich 2xARN188+arv104 stlpov viac nez 30w nepustil, lebo chudatka uz mali dost. A zeby tesla mala nejak extra cistlive repro to sa neda povedat
inak o to skor ti netreba velmi vysoky vykon, pretoze tvoje stlpy budu podporene subakom, takze spodna frekvencia sa moze orezat a tym odlahcis poriadne ako stlpom, tak zosiku. Ak chces nieco ekonomicke, vezmi STK obvod, co je hybrid a ma dost slusne parametre, jedna placka stoji okolo 400sk, v obchode so suciastkami s overenym povodom o nieco viac.
K tomu mazaniu tolko. Pochop nie si jediny, co riesi otazku aky zosik, ake bedne atd, tak preco by si mal ty ostat jedinym informovanym ci poucenym, ked tato tema moze v buducnosti pomoct aj inym. Prave sila fora je v tom, ked sa v nom da vyhladat mnoho uz vyriesenych problemov ci najst potrebne informacie.