SB LiveZdravím, chcem sa spýtať, či mi pôjde na SB Live výstup 5.1. aj bez nejakého softvéru. Vo W XP je zvukovka nainštalovaná správne. Dík Milos ano pojde a co sa tyka softu tak mas predsa drajvre nie? a to je predsa soft cize ak mas dane ovladace k zvukovke tak by nemal byt ziaden problem s 5.1 Dobre, ale stačí prepnúť výstup v ovlad. paneloch/zvuky na 5.1. a mohlo by to ísť? Lebo na obyč. stero to funguje. M. ano malo, ja mam tiez live 24bit 5.1 no a ked som ju instaloval tak sa ma to pytalo ze ake mam repro, ale urcite sa to da niekde v nastaveniach zvukovky zmenit Lenže ja som vôbec driver neinštaloval. Nahodil som ju a W XP ju sám našiel. Preto sa pýtam, či tam nebude chýbať ešte nejaký soft. z akeho dovodu nechces nainstalovat original drivre na tu zvukovku?? Na to co najde samotny system by som sa velmi nespoliehal. Drivery by se nainstalovat měly, ale pokud funguje v pohodě s ovladači, které nabídly windows tak by mělo stačit nastavit v ovládací panely > Zvuk > Upřesnit >Reproduktory vybrat repro 5.1 No original ovladace by boli asi najlepsie a aj s Creativackym softom.Je sice trochu pomalsi ale da sa v nom vsetko nadstavit ako chces.Ja mam sice Audigy 2 ale z Live to bude asi podobne. Radsej sa spoliehaj na originalne drivre od Creative. ...
SB Live
|