repraky a rusivy telefonny signalide len o to co je pre koho drahe a mne sa zda 2000 za repraky az dost na to aby mi ich nerusil sprosty telefon. tolko by uz za tie peniaze mohli zvladnut, na to ze im padaju z vyrobnej linky na kila. 2 tisic dost? A auto co ide 200km/h za 10 tisic by si nechcel? Skus trosku pouvazovat nadtym, co vsetko je potrebne pre kvalitnu konstrukciu reprosystemu. Len kvalitny medeny toroid stoji 1000sk. Mimochodom, telefony padaju z linky tiez na kila a za 2 litre nekupis kvalitny, pocitace deto, automobily padaju na tony... Cize argument jak prasa ja mam repro 2.1 z Lidlu za 399 Sk co boli v akcii,na tu cenu hraju velmi dobre a ziadny telefon ich nerusi,moze byt mobil aj na nich polozeny...zalezi len na vyrobcovi,z coho a ako to skonstruuje a ci budu tienene,vobec nemusia byt drahe. jednoducho si to treba zistit este v obchode zdravim, moje repra sa vzdy doslova rozhucia ked mi ma zvonit telefon, ci uz hovor alebo sms. da sa stym nieco robit? dost mi to lezie na nervy lebo mi chyta tel.signal este aj najblizsich susedov. Zariadenie, ktore spracuvava NF signal z predzosilovaca je na nic..pripadne cele zariadenie az po koncovy stupen. Reproduktory s tym nemaju nic.. //pripadne externy DIN vstup, alebo aj kazdy vstup citlivejsi pod urovnou (300mV) ..a pod..= nekvalita, alebo tienenie. ja nepisem o kvalite zvuku vyhybkach a ani ozvucniciach.. na to mam ine repro a inu zostavun nie trapny mp3 zvuk kde chyba polovica informacii.neprisiel som sa sem hadat..ja mam pc repro len na doprovod k praci neake zvuky alebo radio a preto ma stve ze to rapka ako sproste. necakam od nich zazraky. ved v poriadku, ja ti len pisem, ze v tejto cenovej kategorii je to proste bezny jav a kvalitne tienenie cakat nemozes. Co sa tyka par-stokorunovych repracikov s malym vykonom, tam s rusenim problem byt nemusi, kedze obvodova doska je miniaturna a osadena zopar kuskami suciastok. Skor u vyssich vykonoch a dlhsich signalovych cestach sa to prejavuje... mam aj domace kino ktore nebolo prilis drahe, vykon subwoofera 50W, satelity okolo 5x15W tusim,neviem,kino bolo pred 2 rokmi iba za 9000 Sk a tam tiez pohoda...skratka ake tienenie vyrobca pouzije,take bude...nevidim to v niecom specialnom,a niektori predajcovia aj pisu,ci su tienene...magneticky ci inak. magneticke tienenie s tym ale nema nic spolocne ...
repraky a rusivy telefonny signal
|