reprakyisto poznate niekto nejaky dobry eshop na predaj reprakov a podobnych somarin..mozete mi sem dat nejake linky? alebo nejaku dobru predajnu v BA..dik www.alza.sk, www.google.sk myslel som skor ciste repraky...a keby som to nasiel v google tak sa tu asi nepytam.. upresni slovo repraky...ci chces pocitacove repro, normalne repro, nejake domace kina, alebo len samotne menice... na alze najdes tolko pc repro že iny obchod ti netreba ale netrep, v alze maju akurat klasicke pc repra, nic ine keby som tomu rozumel tak to napisem..ale vidim ze ste akurat spravili zo mna chuja a ni jeden ste nic k teme nenapisal...nechem bedne ale hole repraky neni tomu rozumiet? ale ved musis vediet co chces a chuja tu nikto z teba nerobi napr na www.sos.sk maju nejake tak ako sa vola presne ta somarina s magnetom a s blanou ked to nie je reprak? musi ten obchod byt v BA? lebo ak sa jedna o tie hole repraky,tak v Trnave poznam velmi dobry obchod na to,v OD Jednota bud v ba alebo v to...skoda platit vacsiu sumu za dodanie tovaru...mi praska jeden satelit na reprakoch, je to vyrobna chyba atak ho chcem vymenit...nechce sa mi to davat na reklamacku.. tak napis aky je to reprak, niekto kto sa tu vyzna v stavbe reprakov ti povie, ci to je vobec mozne, pretoze ak planujes menit reprak v nejakom genius satelite, tak to je uplna blbost preco je to blbost? nechce sa mi to davat na reklamacku ... ach jaj...preco takto uvazujes? ked je to v zaruke a blbne to,nevahaj a slahni to tam,nech ti ich pekne vymenia za nove,nebude ta to stat ani korunu,kde je problem?? no pretoze ich tam musim zaniest vsetky a nie len ten jeden satelit..a bolo to kupene za strasne maly peniaz..a cakat mesiac sa mi teda nechce..ved vies ako je to s reklamackami..takto kupim repracik zapajkujem ho a este sa pritom pobavim... ale ked sa ti pokazi volačo v repráku napr odpáliš zosik alebo také volačo tak ti to na reklamáciu nezoberú lebo si dotoho už pchal prsty je im to jedno že si vymienal niečo iba v satelite ale oni ti možu povedať že si použil zlý reprák a vplyvom toho si to odpálil a mimochodom ktorý si odpálil? vyškový či stredobasový? dá sa to v pohode vymeniť za TESLACKY tie tam pasujú presne je to písané na fore jednom http://www.forum.audioweb.cz keby nejaké otázky tak napíš radi ti porádime všetci len treba napísať aký je problém názov reprákov a všetko čo vieš http://forum.audioweb.cz/viewtopic.php?id=2357 a tu sa jeden týpek hral stými repro prečítaj a dozvieš sa aké tam dával fu to tie moje to su len 2.1 a jeden vysak chrci uz od kupi..bude my stacit ak kupim podobny reprak s rovnakym odporom,vykonom a rovnakym priemerom ci este nejake udaje mi treba? ...
repraky
|