RAMMSTEIN "Made in Germany 1995 - 2011"však jasné niektoré postoje ako baba... počuj nevieš ako by som zistila že kto mal lístok na dáke sedadlo? // Ale no, davaj pozor na slovnik. Ak niekoho hladas, skus pochodit Rammstein fan stranky, ale budes sa holt asi musiet zmierit s tym, ze kto zavaha, nezere. Chod sa vyventilovat vonku, nie na forum; nie kazdemu sa tvoje nadavky pacia, ostatni tvoje prispevky nahlasuju ako nevhodne. Ďuri Netuším Perfekne bolo skoro ma upiekol plamenometom no na pol roka mám metalu dosť ešte teraz my hučí v hlave len ma sere že som prišiel domov o 4:45 a o 6:00 som musel šmykať do školy // btw neviem tenraz nick ktorý sa pýtal či sa nedá nejako vystopovať kto sedel na akoóm sedadle. Odpoveť: samsung aréna neni lietadlo ja na nikoho nenadávam a ďalšia vec smollko ja som nevravela vystopovať.. ja len tak či náhodou ja viem že to nie je lietadlo... ale ok ;-) este mi ostava navstivit koncerty od Chlidren of Bodom a Mariln Manson by sa mohol stavit v ba ten spevak z predkapeli mi strasne pripominal mansona http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=9GFI6Rf-IkI v tomto klipe ma tu ciapku co si dal ten typek Paráda bola ... Deathstars ma prijemne prekvapili a Rammstein dali ten NAJ koncert, aký som kedy videl ... mať peniaze a čas, tak idem aj do Prahy ... a všade, hneď by som si to zopakoval!!! ...
RAMMSTEIN "Made in Germany 1995 - 2011" |