Zdravím. Stale ked zapnem neaku hru naskoči mi niečo take (obr. ) Stale mi zamrzne pc a pomože jedine reštart. Pred tym mi to nerobilo. Ked beží win tak nič ide normalne iba ked spustim hru. Vie niekto prečo ?(ovladače mam nove) Dik
Mohol by si napisat celu zostavu. Ak to robi aj so starsimi ovladacmi, tak podla mna to nebude ziadna softwarova chyba a pomoze uz len reklamacia.
Vo windowse nieje VGA nijak zatazovana ani procesom ani vytazenim pamäti, tam je malo pravdepodobne ze sa chyba prejavi.
Dik. Za radu. Odniesol som ju do obchodu oni ju vyskušali a vraj im to nerobí že ide vporiadku. Nemožem mať vadnu dosku ? Mam Chipset ale neviem čislo. Ma už 3 - 4 roky.
Jo dvyhal. Min som pisal bo som mal problem že PC bol spomaleny(normalne som mal 1,27Ghz a ked som mrkol do vlastnosti PC tak stale bola iba 952Mhz). Tak mi kamo poradil že či mi neklesla FSB v biose. Tak som mrkol a fakt mal som 100 Mhz a mala byt 133 Mhz a už šiel normalne.
najskor preskusaj na inej doske, ako budes kupovat novy HW.
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC