Problem zvukMam dosku Foxconn na nej integrovany zvuk ked pustim audio CD tak mi hra iba napriklad hudba a slova sem tam zacujem ze tam nejake su ale nerozumiem co hovoria pripada mi to ako keby to bolo Karaoke alebo nieco take windosacke zvuky idu v pohode Nemas to pripojene nahodou na Surround vystupe alebo na SubWoofer vystupe?Neviem ako to tam mas,ale ja na SB Live! som mal dve vystupy,Stereo a potom Jack digital na surround.Cez ten Surround vystup mi robilo presne to iste.Este by som skusil preinstalvoat ovladace (ina verzia) a pohrat sa trosku s nastavenim Nie to je len taka shitna (shit nic proti tebe ) doska ma len obycajny zvuk ziaden 5.1 alebo nieco take uz som to skusil formatnut a nanovo nainstalovat a nic tak asi to bude chyba na doske prosim vas neviete mi niekto poradit?Asi som odinstaloval niaki zvukovy subor a teras mi nejde pocuvan hudba a ket chcem niaku music pustit tak mi napise toto Direct Sound Output V2.43 (d) error.aj som to stiahol a rospakoval ale neviem kam to mam ulozit. kamarát, zdá sa, že ti windows úplne zblbol a hladať, čo ti chýba a čo nie je oveľa zložitejšie, ako preinštalovať windows a doplniť drivery a kodeky.. skús to a potom sa ozvi, či to nejde aj tak.. na holý systém iba drivery a skús, či to ide.. MAm problem zo zvukom stale ked som na compe tak mi po istom case vyhodi tabulku s vin32 a potom mi vipne zvuk a v tych programoch co su zapnute zvuk ostane neviete co mam urobit?? us som kupil aj novu zvukovku a stale to robi ak sa da poprosim vas o radu DAKUJEM ...
Problem zvuk |