Problem-nejde zvuk cez jackProsim pomozte mi ... Na notebooku mi prestal ist zvuk cez jack,reproduktory idu ale zvuk cez jack vystup nie.... vie mi niekto nieco poradit ? Ovladace som skusil preinstalovat a nic ... Uz sa mi to raz stalo a riesil som to reinstalom co sa mi zas zrovna nece. Je to notebook Asus F3Ka asi mesiac stary- W Vista Premium Dakujem za pomoc No tak skus preinstalovat ovladace, alebo ti niak neslape kvoli viste>XP rulez (bod 2 sa ta asi netyka) chod do servisu, jednak to moze byt uplne banalna chyba ale bude to istejsie S tou Vistou si to najblizsie laskavo odpust, tento NB (tak, ako vacsina dnesnych modernych..) je nativne podporovany prave Vistou. Skor naopak, s instalaciou XP su mensie ci vacsie problemy (neexistujuce ovladace atd). No tak skus preinstalovat ovladace, alebo ti niak neslape kvoli viste>XP rulez (bod 2 sa ta asi netyka)chod do servisu, jednak to moze byt uplne banalna chyba ale bude to istejsieJa som pisal ,ze preinstalovat ovladace som skusal !! Minule pomohol reinstal visty a to je teraz ta najposlednejsia moznost ... Vyriesene ! LOCK neprezradis nam v com bol problem ? neprezradis nam v com bol problem ? Jasan prepac... No pri pusteni notebooku sa zobrazi logo asus a taky hrozny zvuk... Tne zvuk som v biose vypol a to sposobili ten problem . Vyriesil som to ,ze som v biose nastavil zvuk reprakov na 0 tym nebolo pocut zvuk a jack isiel aj ja som mal tento problem, preinstaloval som sistem a ovladace a bolo to zbytocne. Ale ked som sa kus pohral s biosom a tam som load defaul tak to jede ...
Problem-nejde zvuk cez jack |