Problem so zvukom.Zdravicko mam taky mensi problemik. Ked mam konektor od sluchatok vpredu alebo konektor od reprakov vzadu uplne normalne zapojeny tak mi hra ledn jedno sluchatko resp jeden reprak a druhe sluchatko resp druhy reprak hra uplne uplne potichu alebo vobec. Ak trosku povytiahnem konektor a necham to v istej polohe povytiahnutej ci uz predu alebo vzadu tak mi hraju zrazu oba repraky uplne normalne a tak isto aj sluchatka a ak opat dam konektory klasicky nadoraz tak zas len jeden reprak a jedno sluchatko ide v pohode. Neviete kde je problem? dakujem mozno mas porusane kable ale to ti roby aj ked das repro aj ked das sluchatka ??? ak prehodim repraky dopredu tak to iste proste normalne ich zapojim a ide len jeden reprak dobre a druhy zle a ked povytiahnem do istej polohy idu v pohode.a to iste sluchatka ak prehodim dozadu a normalne zapojim jedno ide ok druhe nie. A ked povytihanem do istej polohy obe ok. neviem co stym je. tak skus pokrutim s konektorom alebo kablom a ked nepomoze reinstal ovladace idem skusit ten reinstall ok potom daj wedet co a ako ??? Ach jo stale to iste neviem co stym je xD este ked cez realtek audio manager dam spustit test co mi to da zvucku z jedneho aj z druheho repraku tak z praveho mi to da zvucku normalnu a potom ked z laveho tak tiez mi to da normalnu zvucku rovnako hlasitu. lenze ako nahle pustim mp3 alebo proste nieco tak len jkeden reprak ide ok nechapem tomu ale v tom realtek audio manager ked dam 3d audio demo tiez to ide v pohode. ja som zufaly xD ///// Ja umrem :D Sa mi budete strasne smiat,ale teraz kukam ,ze som mal vo winampe nevyvany tu srandu panning bar a vdaka tomu mi to hralo na jedno ok a na druhe nie Ok koncim sorac za blby topic tak test ide v poho a music nie ??? ufff a mas integrovanu zvukovku ??? Mal som ten panning bar vo winampe stiahnuty na jednu stranu na lavu konkretne a preto lave mi islo dobre a prave nanic xD fakt ,ze konec Dakujem za trpezlivost a rady hheh to newa to sa stava nieje zeco ...
Problem so zvukom.
|