Problem so zvukommam taky problem so zvukom najprv: zakl.doska asus p5k-e/wifi-ap so zabudovanou zvukovou kartou, reproduktory genius 5.1 5000 a windows vista home premium64bit, takze nejde mi 5.1 zvuk ale iba z 2 prednych reproduktorov ked mi hraju pesnicky a takmer vsetko okrem dvd filmov ktore mi ide cez vsetkych 6 rep , v ovladacom paneli windowsu ked dam otestovat rep tak mi ide v kazdom zvuk ale v ovladaci zvukovky soundmax ked dam otestovat zvuk tak mi ide iba cez 2 rep takze neviem kde je xyba som skusil aj preinstalovat ovladace ale nic... pesnicky mas asi ze srteroe a to sa rovna dve zvukove stopy a teda dv reprky(+ subwoofer) pripadne 4 ked sa stereo zdvoji(zalezi od zvukovky) ja osobne tam ziadnu chybu nevidim vsetko ide tak ako ma ked vravis ze DDVD 5.1 filmy ti idu na vsetkych, akurat ten test mi nesedi ale ostatne veci naozaj nemaju ist priestorovo ak neboli ako priestorovy zvuk zaznamenavane/upravovane tak ale neda sa nastavit aby mi to islo cez vsetkych 6? v ovladaci mas zapnute zrejme 5.1 skus zapnut napr 7.1 (mne to robilo na creative 5100) (a nastavenie kanalov v drievri mas ako? => 6CH reproduktor) ..urcite sa to da, ale nebude to origos 5.1 surround musis si najst nejaku utilitku k svojej doske na ovladanie zvuku, kde si nastavis repro na 5.1 - ale bude to len stereo rozhadzane do vasetkych repro..a vo wine musis zmenit 5.1 na stereo..gugluj a hladaj.. Je to len v softwéry k ovládačom na zvukovku - trochu sa s ním pohraj a isto prídeš nato ako sa to dá - lebo sa to dá na 100% !!! Aj kamoš mal podobný problém a bol som uňho a spravili sme to za 5 min !!! Ozaj ten software maš na CD od dosky takže nemusíš googliť... viem ze to mam na cd od dosky som to skusil reinstalovat ale nic aj som uz skusal naozaj vsetko ale nic, inak akoste vyriesili ten problem s kamosom? Tento problem sa da vyriesit nasledovne. Vojdes do nastavení zvuku, kliknes na vlastnosti prehrávacieho zariadenia, dalej na kartu enhancements resp. doplnky a zafajknes bass management a doplnenie reproduktorov resp. speaker fill. http://img502.imageshack.us/img502/7366/lolog6.jpg dik za radu, az na taky detail - vo vlastnostiach reproduktorov mam vsetky 4 zalozky okrem doplnkov nemas tam zalozku enhancement?....mozno mas inu verziu VISTA. Ja osobne ficim na ULTIMATE EDITION. ja mam home premium skor by som povedal ze ma ine ovladace...vistou to nebude... Je možné že to bude len softwarom. Skus stiahnuť tento ovladač http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/mb/Dri ... _Vista.zip Mal by to byť ovladač presne na tvoju zvukovku ADI AD1988B. ...
Problem so zvukom
|