problem so Slackware 12.0Dobry den mam linux slackware 12.0 na starom kompe so staruckov grafickov kartov nvidia geforce mx440 a stiahol som driver z http://www.nvidia.com a instaloval som cez terminal vsetko islo v pohode az na konci mi vypisalo ze sa nepodarilo nainstalovat nechapem pomozte prosim. co tak keby si sem napísal tu chybovú hlášku ? či si ju máme vyveštiť ? PS. nechápem načo ti je 3D akcelerácia na slackware, to si si mohol dať rovno ubuntu. je mi nato lebo nechcem mat v slackware take velikaaaaancke rozlisenie kde su vsetky ikony velmiiii velikaaaanskeee tak sem hod chybový log xservera prípadne tú hlášku. PS. nechápem načo ti je 3D akcelerácia na slackware, to si si mohol dať rovno ubuntu. skor by som povedal PS. nechápem načo ti je 3D akcelerácia na takej sunke DDDDD to zas ne, vieš ako dávno pred MX440kami tu bola 3D grafika? ...ta vga je oproti prvým grafikám s podporou 3D king jj, ja sa asmejem, ale ties neake zazraky odtoho nemoze cakat, a myslim na nieco ako compiz fusion zabudni.. ale sak nech ete popozera neake repozitare ja mu ale neporadim, bo z slackware nemam skusenosti a ani by som si ho nedaval asi, ale nic proti. k teme : ešte pred inštalaciu toho .run suboru si nainštaluj balíček glibc-dev počas toho ako budeš inštalovať maj spustený connect na net. ...
problem so Slackware 12.0 |