Zdravím,
dúfam, že som to trafil do správnej sekcie. Nejedná sa o chladenie ale o vyčistenie. Som majiteľom notebooku Acer Aspire E 15 Start (ES1-512-25ZZ) približne pol roka. Nikomu hádam nemusím hovoriť, že každý ventilátor za časom zanesie prachom a špinou čo ma v konečnom dôsledku za následok prehrievanie (alebo jeho zvýšenú teplotu aj pri nenáročných úlohách). Kúpil som si stlačený vzduch v spreji z nádejou, že to vyriešim. Tento trik som našiel na nete. Začal som notebookom mojej sestry, ktorý som vyčistil bez problémov. Keď sme sa však dostali k môjmu, nastal problém. Začal som fúkať zo zadu (tam, kde je tá mriežka) a maximálne sa mi ventilátor roztočil. Zo spodu by mala byť taktiež mriežka, kde by malo byť vidno ventilátor. Tá mriežka tam síce je, ale pred ventilátorom je plast ktorý ho zrejme chráni (asi predomnou

).
Môžete mi poradiť, ako sa môžem s týmto problémom vysporiadať? Nechcem notebook rozoberať a tiež ho nechcem dať nejakej firme vyčistiť, ktorá vraj za to zoberie dobré peniaze. Môžem priložiť aj fotografie.
Ďakujem za rady

.