Zdravim, pôvodne tam nebol win, kupil sa tam dávnejšie win 7, potom som ho updatol na win 10 a o den na to spravil clean instal, ale ja hlupak som si nevšimol že sa ešte v update nestihol aktivovať, ok neva, nahodil som tam naspäť sedmičku ale problem je že aj po nainštalovaní všetkých ovladačov zo stránky výrobcu stále nejde wifi ani dedikovana grafika gt630m, aj pri inštalácii ovladačov písalo že treba pripojiť grafiku ako aj wifi kartu. V biose vidno obe grafiky, ale integrovaná je pod "bios version 1" a dedikovaná bod "2", je možné že tam sú dva biosy a spúšťa sa to v tom kde nie je pripojená grafika ani wifina? Dá sa to nejak prepnúť? Po pripojení lan kábla net ide. vdaka
Edit: pri tých dvoch položkách svieti aj žltý trojuholník v správcoch zariadenia.
Edit2: tak nakoniec vyriešené, babral som sa stým ani za svet nešli nahodiť ovládače skúšal som všetky možné postupy aj verzie, večer som sa na to vykašlal dal inovovať na 10 ráno v stanem, wifina beží, grafika tiež, win 10 aktivovaný a sám si naťahal čo potreboval