problem s SB X-Fi Xtreme AudioZdravim. Mam takyto problem: zhruba po tyzdni po nainstalovani win na novy PC mi prestala ist zvukovka(jednoducho nesiel ziaden zvuk). Programy to detekovali ako chybu ovladacov tak som myslel ze ich jednoducho odinstalujem a znova nainstalujem. No bohuzial pri ich instalacii mi vypisalo chybu a ovladace sa nenainstalovali. Zhruba po hodine boja s tymto problemom a po odstraneni zariadenia zo systemu, opatovneho nainstalovania najnovsich ovladacov sa mi to podarilo spojazdnit. No bohuzial o par dni sa vyskytol znova tento problem. Neviete mi niekto poradit co s tym? Jednoduchy reinstall ovladacov nefunguje, proste vzdy mi pri instalacii ovladacov vypise chybu(skusal som rozne verzie ovladacov). Osobne by som HW chybu vylucil, no cital som ze moze byt problem v zapojeni do PCI slotu(ze by som to mal skusit zapojit do ineho), alebo nejake problemy s IRQ ci s cim..... ....reinstall Win momentalne nie je riesenie, no ak to inak nepojde skusim aj to. Najprv by som vsak potreboval nejake rady. Vdaka bolo by dobra ak by si aj napisal tu chybu (moje vestecke schopnosti mi akosi nic nevravia ) , napis aj aky mas win Neviem presne, nemam ten PC doma....ale bolo to nieco ako vyskytla sa chyba pri instalacii SW, program bude ukonceny....a mam win XP Najprv by som skusil dat zvukovku do druheho slotu. V systemovych informaciach vo win mozes pozriet ake IRQ obsadzuje zvukovka. Ja mam Audigy 2 a mal som taktiez problemy zo zvukom. Som ju vyskusal na viacerych slotoch a nehal som ju v tom kde ma sama pre seba IRQ, nedeli sa s inym hardverom on. Odvtedy ide bez problemov. Kde najdem tie systemove informacie? Štart / Všetky programy / Príslušenstvo / Systémové nástroje / Systémové informácie V Systemovych informaciach klikni na Hardverove prostriedky a klikni na IRQ. Tam uvidis potom ako mas popridelovane IRQecka. IRQ nezdiela s nijakym inym zariadenim. Myslite ze problem by mohol byt v tom ze ja mam XP SP1 a zvukovka pozaduje (aspon podla toho co uvadza ich web) SP2? ...
problem s SB X-Fi Xtreme Audio |