Zdravim. Mam takyto problem: zhruba po tyzdni po nainstalovani win na novy PC mi prestala ist zvukovka(jednoducho nesiel ziaden zvuk). Programy to detekovali ako chybu ovladacov tak som myslel ze ich jednoducho odinstalujem a znova nainstalujem. No bohuzial pri ich instalacii mi vypisalo chybu a ovladace sa nenainstalovali. Zhruba po hodine boja s tymto problemom a po odstraneni zariadenia zo systemu, opatovneho nainstalovania najnovsich ovladacov sa mi to podarilo spojazdnit. No bohuzial o par dni sa vyskytol znova tento problem. Neviete mi niekto poradit co s tym? Jednoduchy reinstall ovladacov nefunguje, proste vzdy mi pri instalacii ovladacov vypise chybu(skusal som rozne verzie ovladacov).
Osobne by som HW chybu vylucil, no cital som ze moze byt problem v zapojeni do PCI slotu(ze by som to mal skusit zapojit do ineho), alebo nejake problemy s IRQ ci s cim.....
....reinstall Win momentalne nie je riesenie, no ak to inak nepojde skusim aj to. Najprv by som vsak potreboval nejake rady.
Vdaka
|