Ktora sa oplati AuzenTech X-FI vs Creative X-Fi Elite ProDobry den. Som v polsku a jeden obchodnik mi tlaci : Mam ponuku na kupu : Creative X-Fi Elite Pro - cisto nova, takmer za polovicnu cenu ako u nas , alebo AuzenTech X-FI Prelude 7.1 ? V tejto problematike, su moje vedomosti takmer ziadne. Ktoru by ste odporucili popripade vy osobne na mojom mieste zobrali? Dakujem za nazory. \\este doplnim nuka mi, ktomu v akcii Creative GigaWorks S750. (oplatia sa tie repraky , popripade aku maju spotrebu ). Alebo popripade ake reproduktory k zvukovej karte jednej z tych dvoch , ktora vyhra ? Dakujem Tak prosim poradte, ktora co to je polovicna cena? asi creative a tie repro neber, max. na kseft ak je dobra cena Hm, aká je tá cena tých reproduktorov. Tie repráky sa celkom dajú, myslím, že ako tak konkurenia pre Logitech Z-5500. Len sem daj cenu či sati to fakt oplatí, elbo nie sú to ažtak zlé repráky. Presnejší názov toho AuzenTechu nemáš? Lebo myslím, že obidve karty majú asi aj rovanké PCB, použitý čip X-Fi, len Elite bola uvedená skôr. Hm, aká je tá cena tých reproduktorov. Tie repráky sa celkom dajú, myslím, že ako tak konkurenia pre Logitech Z-5500. Len sem daj cenu či sati to fakt oplatí, elbo nie sú to ažtak zlé repráky.Presnejší názov toho AuzenTechu nemáš? Lebo myslím, že obidve karty majú asi aj rovanké PCB, použitý čip X-Fi, len Elite bola uvedená skôr. Ten auzenTech ma presny nazov :AuzenTech X-FI Prelude 7.1. Tie repraky stoja 8000sk na nase, tu je to 1200zl. \\doplnim, ze ti repraky su akcii len s kartou zvuk. stoja 1200zl ! Neodporucili by ste mi dajake repraky 7,1 ktym kartam ? Inac ten Creative X-Fi Elite Pro tu stoji cca 6000sk na nase. Tak ktora sa oplati Creative X-Fi Elite Pro ci ten auzenTech? Na cene mi nezalezi je skoro taka ista , skor na kvalite . Tak to máš jedno teraz ktorú kartu vezmeš. Hmm, tá cena no neviem na SVK stojí okolo tých 10000Sk, takže to nie je až tak zlé. Ak chceš fakt 7.1 tak ich môžeš zobrať, len keby ti náhodou stačili 5.1 tak by som asi bral Z-5500 Tak to máš jedno teraz ktorú kartu vezmeš. Hmm, tá cena no neviem na SVK stojí okolo tých 10000Sk, takže to nie je až tak zlé. Ak chceš fakt 7.1 tak ich môžeš zobrať, len keby ti náhodou stačili 5.1 tak by som asi bral Z-5500 Este posledna otazka : ako je to s ovladacmi u crewative - citam, ze akosi nevychadzaju. btw 7.1 je absolútna zbytočnosť ... a Z-5500 sú lepšie ako ktorékoľvek creativy Ja by som bral z tych dvoch zvukoviek auzentech prelude. Kvalitka. Creative nikdy viac po zlej skusenosti ...
Ktora sa oplati AuzenTech X-FI vs Creative X-Fi Elite Pro |