Creative Sound BLaster X-Fihttp://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=56106 Velmi dobry nastupca SB Audigy4 si myslim... //JanoF> linky nemusia byt v code No zatial som o nej cital len pozitivne veci a samu chvalu...nazivo som vsak tuto zvukovku nepocul.No ale pri takejto kvalitnej zvukovke bude treba este kvalitnejsie repro,inak nema vyznam ju davat do kompu. No zatial som o nej cital len pozitivne veci a samu chvalu...nazivo som vsak tuto zvukovku nepocul.No ale pri takejto kvalitnej zvukovke bude treba este kvalitnejsie repro,inak nema vyznam ju davat do kompu. No, ak pod kvalitnymi reprakmi si predstavujes digit.vstup, certifikat THX tak potom si vystacim s mojou Audigy + IEE1394 :naught: (repro Logitech x530) Ja som skor myslel ze by bolo zbytocne kupovat tu zvukovku pokial by som do nej zapojil 500 korunove plastaky Jednoducho ta karta potrebuje kvalitne repro aby sa vyuzil jej potencial. len tak btw, teraz je o nej recenzia na PCT, ak si este necital...inac naozaj, kvalitne repro lebo inak sa ti to neoplati a staci ti integrovana Ja som skor myslel ze by bolo zbytocne kupovat tu zvukovku pokial by som do nej zapojil 500 korunove plastaky Jednoducho ta karta potrebuje kvalitne repro aby sa vyuzil jej potencial. myslim ze ani za 3000sk repro sa tam neoplati davat... i ked treba uznat ze tato zvukovka odtazuje cpu tak ci onak. Recenziu si idem precitat, nech mozem zacat polemizovat s vami len tak btw, teraz je o nej recenzia na PCT, ak si este necital...inac naozaj, kvalitne repro lebo inak sa ti to neoplati a staci ti integrovana Jasne, vdaka za info, normalne zboznujem tie skratky Ani neviem co je to PCT (PC tuning?) Ano PC Tuning : http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=49 myslim ze ani za 3000sk repro sa tam neoplati davat... i ked treba uznat ze tato zvukovka odtazuje cpu tak ci onak. Recenziu si idem precitat, nech mozem zacat polemizovat s vami No len citaj.Myslim ze aj na PCT ju vcelku pochvalili a to je uz co povedat Udajne to je kvalitna zvukovka.Ved casom bude viac skusenosti s nou. ano v testoch aj v subjektivnom posudeni dopadla fajn.. ...
Creative Sound BLaster X-Fi |