Zdravim. Mam taky mensi problem. Na pozadie stranky som si dal isty obrazok ktory ma rozlisenie 1280x1024. No a ked ma niekto mensie rozlisenie ako je toto tak sa mu nezobrazi cely a naoupak ked ma vacsie ukladaju sa mu vedla seba aby zaplnili miesto naokolo. Chcel by som vediet ci sa da nejakym sposobom spravit to aby sa ten obrazok na pozadi prisposobil rozliseniu a vzdy sa natiahol na celu obrazovku alebo sa scvrkol na nizsie rozlisenie. Skusal som to cez width:0 auto a height:0 auto ale to nefunguje. Za rady dakujem.
_________________ Empty your memory, with a free()… like a pointer! If you cast a pointer to an integer, it becomes the integer, if you cast a pointer to a struct, it becomes the struct… The pointer can crash…, and can overflow… Be a pointer my friend…
neutromin ako si mohol toto napisat... je jasne ze sa nezobrazi cely ked ho das na mensie rozlisenie a naco taky velky obrazok do pozadia?posli link a nieco ti poradime ako to spravit lepsie ..ak nechces aby sa ti neopakoval na to je background-repeat:none;
No cize jedna sa o profile na jednom webe ktory som si nadesignoval podla seba. To co mas v lavo by mako byt aj v pravo aby to vyzeralo dobre, ale neviem jak na to. Tu je linkhttp://my.hip-hop.sk/koci
myslel si tie siki miky (dufam ) no najprv si budes musiet ten obrazok upravit tak aby ked sa be opakovat do seba zapadal ako skladacka potom ho das uz iba do pozadia ako background: black url(./obrazok.format); on sa ti bude potom opakovat a vyplnat pozadie ale pozor potom si budes musiet upravit aj backgroundy tabuliek ..