[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.12.08
Prihlásený: 29.06.13
Príspevky: 18
Témy: 5 | 5
NapísalOffline : 24.01.2009 16:17 | problem s generovanim obsahu stranky

mam subor 4D.php ktory vyzera takto
Kód:
<?php
session_start();
include("dbreg.php");
$result = mysql_query("SELECT firstNAME,lastNAME,userNAME FROM users WHERE trieda='4D'", $link);
 

?>

<TABLE>
<TR><TD>Císlo</TD><TD>Meno</TD></TR>
<form method="POST" action="ziak.php">
<?php

$riadky=0;
$rowc=0;

while($models = mysql_fetch_array($result))
{
$rowc++;
$riadky++;


echo "<TR><TD>".$riadky."</TD><TD>".$models['firstNAME']." ".$models['lastNAME']."</TD><TD>";
session_register($rowc);

$_SESSION[$rowc]=$models["userNAME"];

?>
<input type="radio" name="user" value="$rowc">
<?php
echo "</TD></TR>";

}
?>
</TABLE>

ide o to ze potrebujem aby, ked si uzivatel vyberie prveho ziaka aby sa v druhom subore vygenerovali informacie prave o nom, druhy subor ziak.php vyzera takto
Kód:
<?php
session_start();
$userNAME =$_SESSION[$_POST['user']];
include("dbreg.php");
$znamky = mysql_query("SELECT firstNAME, lastNAME, SlovenskyJazyk,AnglickyJazyk,ObcianskaVychova, Matematika, TelesnaVychova FROM users WHERE userNAME='$userNAME'", $link);
?>

s ktorymi by som mohol dalej pracovat.
Ziadam vas o navrhy mozneho prevedenia alebo o opravu mojho kodu ktory je nefunkcny. Dakujem


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 24.01.2009 16:41 | problem s generovanim obsahu stranky

Máš v tej tabuľke users aj stĺpec ID s jedinečným identifikátorom? Ak nie, tak ho tam pridaj. ;)
Ak áno, tak do value toho radio daj to ID (technicky môže stačiť aj userNAME ak je to jedinečný identifikátor). V takom prípade nebudeš potrebovať žiadnu session.

Vlastne v tom ziak.php potrebuješ zmeniť iba
Kód:
$userNAME =$_SESSION[$_POST['user']];
na
Kód:
$userNAME =$_POST['user'];
a v tom 4D.php zase zmeň
Kód:
session_register($rowc);

$_SESSION[$rowc]=$models["userNAME"];

?>
<input type="radio" name="user" value="$rowc">
na
Kód:
?>
<input type="radio" name="user" value="<?php echo $models['userNAME']; ?>">


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.12.08
Prihlásený: 29.06.13
Príspevky: 18
Témy: 5 | 5
Napísal autor témyOffline : 24.01.2009 17:06 | problem s generovanim obsahu stranky

no viem, napadlo ma to ale uz sa mi to nechcelo prepisovat, ale malo by fungovat aj mojim sposobom keby som spravne zapisal ten input value, ci nie? a dakujem za radu


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 24.01.2009 17:15 | problem s generovanim obsahu stranky

Keď zmeníš tých pár riadkov, tak by to fungovať mohlo.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.12.08
Prihlásený: 29.06.13
Príspevky: 18
Témy: 5 | 5
Napísal autor témyOffline : 24.01.2009 17:16 | problem s generovanim obsahu stranky

pouzil som sposob, ktory si napisal ty a funguje, takze nebudem zbytocne komplikovat:), este raz dakujem za radu


 [ Príspevkov: 5 ] 


problem s generovanim obsahu stranky



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s načítavaním obsahu stranky

v Ostatné

4

107

31.05.2014 15:49

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kopirovanie obsahu a dizajnu stranky

v Ostatné

4

612

29.04.2010 12:49

QenTox

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vycentrovanie obsahu stránky vytvorenej v coreli

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

290

24.01.2012 20:05

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vplyv znemoznenia kopirovania obsahu zo stranky na SEO

v Internetový marketing, SEO, reklama

4

384

06.11.2010 23:04

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aký editor do stránky na editáciu jej obsahu s formátovaním

v PHP, ASP

4

233

10.01.2011 16:20

programmer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ziskanie obsahu stranky za prihlasenim a za https

v PHP, ASP

3

260

23.04.2011 14:03

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem so zobrazenim obsahu na displayi

v Notebooky a netbooky

3

77

04.12.2013 23:12

magic

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nenacitava stranky, najma stranky.com;po restarte nacita

v Sieťové a internetové programy

2

302

17.03.2012 20:17

Siriuse

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s nacitanim stranky

v Sieťové a internetové programy

7

1677

24.11.2010 21:49

Viera

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s posunutim stranky

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

307

12.10.2008 16:14

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problém s načítaním stránky

v Siete

1

267

16.08.2011 18:27

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s načitaním stránky

v Sieťové a internetové programy

0

105

14.10.2014 21:38

KamilT211

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem pri načitani stranky

v Sieťové a internetové programy

6

949

24.02.2011 23:16

idaho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s trojstĺpcovým rozložením stránky

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

223

15.11.2009 13:15

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chrome problem s nacitanim stranky

v Sieťové a internetové programy

4

382

13.09.2010 15:34

Marsko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nahranie stranky na FTP - problem

v Ostatné

6

198

26.10.2015 14:38

Vr3c0



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF