rann14 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 1 [ Vyhľadávanie našlo 18 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Jquery( Ajax) post do PHP


Odpovede: 6
Zobrazenia: 195


Chalani problem vyrieseny, neviem kde bola chyba, k tomu som sa nedopatral, asi nejaky iny kod bol zly, ako to tu uz bolo spomenute. Chcel som editovat predosli prispevok ale uz mi to neslo.

Dakujem.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Jquery( Ajax) post do PHP


Odpovede: 6
Zobrazenia: 195


Caute, trosku mi to trvalo, ale uz to tu mam, tu som vam pripravil priklad, ak tam budete potrebovat vidiet este nieco tak dajte vediet co...
http://www.doschranky.sk/

vlozte fotku, stlacte dalej, zobrazi sa vam okno s fotkou a moznostou cropu, ak vyberiete oblast a date dalej cropne sa obrazok pom...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Jquery( Ajax) post do PHP


Odpovede: 6
Zobrazenia: 195


Iba nejake chybi co su neni s tymto spojene.....

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Jquery( Ajax) post do PHP


Odpovede: 6
Zobrazenia: 195


Caute, mam problem s nasledujucim kodom, pozeram do toho uz druhy den a neviem si rady, mozno je chyba trivialna kedze som v Jquery- ajax zaciatocnik. Mam nasledujuci kod, ktory by mal vytiahnut udaje z formulara a postnut ich:

$(document).ready(function () { //create the thumbnail
$('#save_image...

 Fórum: Externé zariadenia   Téma: windows 7 v notase = nejde klavesa Fn


Odpovede: 3
Zobrazenia: 1043


hmm mam rovnaky problem a skusil som aj tie ovladace a nic nepomohlo

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook-nabijacka


Odpovede: 4
Zobrazenia: 836


ok diky moc vsetkym za odpovede!!!!

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook-nabijacka


Odpovede: 4
Zobrazenia: 836


Cavte. Takze mam notebook Lenovo, a nechal som nabijacku u rodiny. Mam moznost si poziciat nabijacku na lenovo, ale ma ine udaje, konektory samozrejme pasuju. Pri konektore na notebooku je napisane 20V, tak som chcel vediet ci je jedno kolko bude mat ta druha nabijacka mAh, ci su podstatne iba tie v...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: [VYRIESENE] problem s mysql update


Odpovede: 11
Zobrazenia: 437


skusil som vsetko bez medzery a vsetko funguje len este neviem ako vyriesim ten vypis, pretoze to mal byt kod pre viacero stlpcov

nechapem co ches, ale das si tam napriklad podtrznik a potom iba zamenis podrznik medzerou

$str = str_replace('_', ' ', $str);

no parada dik to by ma ne...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: [VYRIESENE] problem s mysql update


Odpovede: 11
Zobrazenia: 437


akoze doteraz mi vsetko fungovalo aj s medzerov, aa dobre teda ked to tam dam bez medzery, a mam spraveny vypis celej tabulky tak ako by ste vyriesili nech sa to vypise s medzerov?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: [VYRIESENE] problem s mysql update


Odpovede: 11
Zobrazenia: 437


Kód:
update 1A set Slovenský Jazyk='111' where userNAME='mjanecek'

 Fórum: PHP, ASP   Téma: [VYRIESENE] problem s mysql update


Odpovede: 11
Zobrazenia: 437


myslis to kodovanie?, ja som amater, co presne potrebujes vediet?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: [VYRIESENE] problem s mysql update


Odpovede: 11
Zobrazenia: 437


vyzera to ze je napisany spravne, moze byt chyba aj v kodovani?? pretoze to este nemam nejako doriesene, nedari sa mi ho spravne nadstavit, aj ked nadstavim vsade utf-8, aj tak spravne nezobrazuje niktore znaky, ale pri tom echu bolo vsetko spravne

 Fórum: PHP, ASP   Téma: [VYRIESENE] problem s mysql update


Odpovede: 11
Zobrazenia: 437


cawte chalani, mam problem s tymto riadkom ktory nefunguje, mozno je aj zle zapisany a ak hej poprosim o opravenie

mysql_query("update $tabulka set $stlpec='$bunka' where userNAME='$userNAME'", $link);

v premennej $tabulka je ulozeny nazov tabulky v $stlpec je pomocou mysql_...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: problem s generovanim obsahu stranky


Odpovede: 4
Zobrazenia: 228


pouzil som sposob, ktory si napisal ty a funguje, takze nebudem zbytocne komplikovat:), este raz dakujem za radu

 Fórum: PHP, ASP   Téma: problem s generovanim obsahu stranky


Odpovede: 4
Zobrazenia: 228


no viem, napadlo ma to ale uz sa mi to nechcelo prepisovat, ale malo by fungovat aj mojim sposobom keby som spravne zapisal ten input value, ci nie? a dakujem za radu

 Fórum: PHP, ASP   Téma: problem s generovanim obsahu stranky


Odpovede: 4
Zobrazenia: 228


mam subor 4D.php ktory vyzera takto

<?php
session_start();
include("dbreg.php");
$result = mysql_query("SELECT firstNAME,lastNAME,userNAME FROM users WHERE trieda='4D'", $link);


?>

<TABLE>
<TR><TD>Císlo</TD><TD>Meno</TD></TR>
<form method="POST...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: problem s mysql


Odpovede: 2
Zobrazenia: 319


ok diky moc, som na to pozeral uz strasne dlho a nemohol som stale naist chybu

 Fórum: PHP, ASP   Téma: problem s mysql


Odpovede: 2
Zobrazenia: 319


Caw, chcel som sa ta spytat ci by ste mi nevedeli poradit s tymto,
snazim sa o jednoduche prihlasovanie a registraciu uzivatelov, a vyzera to asi takto
mam jeden subor
registracia.php

<?php
$link = mysql_pconnect('localhost', 'mato', 'mato') or exit('Could not connect (' . mys...
Stránka: 1 z 1 [ Vyhľadávanie našlo 18 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF