[ Príspevkov: 46 ] 1, 2
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s forom

Registrovaný: 18.09.07
Prihlásený: 22.10.17
Príspevky: 357
Témy: 65 | 65
Bydlisko: Liesek
NapísalOffline : 05.08.2015 18:54 | Problem s forom

Caute, uz asi treti den mi na fore neukazuje logo, ani ziadne ine obrazky co sa tykaju templatu... ani smajlikov, ani farby textu pri prispevkoch, ani ikonky novych, starych a uzamknutych tem a prispevkov, neviete co robit? Skusil som vymazat cache aj pamat prehliadaca no nepomohlo...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s forom

Registrovaný: 15.06.14
Prihlásený: 23.10.17
Príspevky: 11669
Témy: 82 | 82
Bydlisko: J.Bohunice/BA
Vek: 19
NapísalOffline : 05.08.2015 18:56 | Problem s forom

Na iných stránkach robí to isté?


_________________
Notebook: Dell Latitude E7440 CPU Intel Core i5 4310U @3GHz GPU Intel HD4400 RAM 8GB HDD Crucial MX200 500GB mSATA OS Win 10 Pro 64-bit 2nd monitor Dell S2415H
PC: CPU Intel Xeon E5440 @2.83GHz GPU Gigabyte Radeon HD 4850 RAM 8GB HDD WD Blue 500GB OS Win 10 Pro 64-bit
Peripherals: Mouse A4Tech Bloody V8 V-track Keyboard Cooler Master Suppressor Headphones Symphonized Wraith 2.0 | Rock Zircon | Xiaomi Piston v3 | 2x Knowledge Zenith EDR1 | TY Hi-Z HP-32 External drive Samsung M3 Portable 2TB
Phone: Xiaomi Redmi Note 2 + Xiaomi MiBand 2
Foto: Canon 50D + Canon 50mm f/1.8 STM + Canon EF-S 18-55mm IS

Na rady a otázky ohľadom pc zostáv a komponentov slúži fórum, nie SS. Ďakujem za pochopenie.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s forom

Registrovaný: 18.09.07
Prihlásený: 22.10.17
Príspevky: 357
Témy: 65 | 65
Bydlisko: Liesek
Napísal autor témyOffline : 05.08.2015 18:57 | Problem s forom

nie iba tu na fore, s ostatnymi strankami problem nemam


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s forom

Registrovaný: 15.06.14
Prihlásený: 23.10.17
Príspevky: 11669
Témy: 82 | 82
Bydlisko: J.Bohunice/BA
Vek: 19
NapísalOffline : 05.08.2015 19:10 | Problem s forom

adblock?


_________________
Notebook: Dell Latitude E7440 CPU Intel Core i5 4310U @3GHz GPU Intel HD4400 RAM 8GB HDD Crucial MX200 500GB mSATA OS Win 10 Pro 64-bit 2nd monitor Dell S2415H
PC: CPU Intel Xeon E5440 @2.83GHz GPU Gigabyte Radeon HD 4850 RAM 8GB HDD WD Blue 500GB OS Win 10 Pro 64-bit
Peripherals: Mouse A4Tech Bloody V8 V-track Keyboard Cooler Master Suppressor Headphones Symphonized Wraith 2.0 | Rock Zircon | Xiaomi Piston v3 | 2x Knowledge Zenith EDR1 | TY Hi-Z HP-32 External drive Samsung M3 Portable 2TB
Phone: Xiaomi Redmi Note 2 + Xiaomi MiBand 2
Foto: Canon 50D + Canon 50mm f/1.8 STM + Canon EF-S 18-55mm IS

Na rady a otázky ohľadom pc zostáv a komponentov slúži fórum, nie SS. Ďakujem za pochopenie.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s forom

Registrovaný: 18.09.07
Prihlásený: 22.10.17
Príspevky: 357
Témy: 65 | 65
Bydlisko: Liesek
Napísal autor témyOffline : 05.08.2015 19:11 | Problem s forom

nemam.... nemam nic navyse nainstalovane v chrome

// Spojený príspevok Štv 06.08.15 18:20

nik nic nevie??

stranka u mna vyzera takto nejak: http://postimg.org/image/drshixf2d/


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Problem s forom

Registrovaný: 08.08.07
Prihlásený: 23.10.17
Príspevky: 20985
Témy: 409 | 409
Bydlisko: Köln am Rhein
NapísalOffline : 06.08.2015 22:25 | Problem s forom

Iny browser?


_________________
I don't even know what that means.
No one knows what it means, but it's provocative.
It gets the people going.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s forom

Registrovaný: 18.09.07
Prihlásený: 22.10.17
Príspevky: 357
Témy: 65 | 65
Bydlisko: Liesek
Napísal autor témyOffline : 06.08.2015 22:26 | Problem s forom

To mam používať iný prehliadač na toto fórum a iný pre ostatne stránky?? Musí to ist aj inak...


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Problem s forom

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 29
NapísalOffline : 06.08.2015 22:28 | Problem s forom

No ostatným to ide ok, očividne je nejaký problém u teba. Inak prečo si to vlastne zaradil do krčmy?


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s forom

Registrovaný: 18.09.07
Prihlásený: 22.10.17
Príspevky: 357
Témy: 65 | 65
Bydlisko: Liesek
Napísal autor témyOffline : 06.08.2015 22:31 | Problem s forom

no viem ze je problem u mna, preto som sa to snazil aj vyriesit, ale uz som bezradny... preto sa pytam vas ci ste niekto taky problem nemali pripadne jak by sa to dalo vyriesit... a nevedel som kde to dat, a tu to asi nikomu nezavadzia


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Problem s forom

Registrovaný: 17.04.08
Prihlásený: 22.10.17
Príspevky: 12733
Témy: 353 | 353
Bydlisko: Myjava
Vek: 31
NapísalOffline : 06.08.2015 22:57 | Problem s forom

presunute. janof sa snad vyjadri


_________________
PC: ASUS M4A785TD-V EVO / Athlon II X4 640 / Hynix 8GB (2x4GB) DDR3 1600 MHz / Sapphire HD7750 1GB Ultimate Silent Series / AMD Radeon R3 120GB / Seagate 7200.12 500GB / WD My Book Essential 3.0 2000GB / WD Elements 2000GB 2,5" / Samsung SH-S223L / ASUS BW-16D1HT / Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic / Axago PCEU-43R USB3.0 / TP-LINK TG-3269 / Corsair VS450 / 24" BenQ G2420HDBL / Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 / Microsoft Comfort Mouse 4500 / Microlab SOLO9C / Koss Porta Pro / Gigabyte GT-U8300 / Microsoft Windows 10 64-bit FPP
NB: MSI M670X-091SK / Transcend 2x1GB DDR2 667MHz
MT: Microsoft Lumia 950 XL
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.01.09
Príspevky: 6180
Témy: 8 | 8
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 06.08.2015 23:01 | Problem s forom

Aj ja to mám takto pár dní.


_________________
PC MB:ASUS Sabertooth P67 CPU:i5-3570S+cooler GEMIN II SF524 RAM:Kingston HyperX BEAST XMP 4x4GB 1866MHz GPU:MSI N750Ti-2GD5/OC
HDD1:
SSD GOODRAM Iridium Pro 240GB HDD2:WD RED 1TB HDD3:WD Purple 2TB HDD4:Seagate SV35.5 2TB HDD5:WD Green 2TB HDD6:WD Red 3TB
PSU:
Super Flower SF-650PE14XECASE:CoolerMaster CMForce 500 LCD:Samsung SMBX2335
Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
Problem s forom

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12327
Témy: 1448 | 1448
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 06.08.2015 23:03 | Problem s forom

skusil si premazat cache? iny prehliadac sa sprava tak isto? skus v chrome stlacit ctrl+shift+n a tak sa dostanes do privatneho rezimu ci ako sa mu nadava, tam ti tiez obrazky nezobrazi? nemas nejake rozsirenie ktore by to mohlo sposobovat?

skusil som teraz chrome a ziadny problem, tak ako aj v inych prehliadacoch a nespozoroval som takyto problem


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Wireless Illuminated K800 | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s forom

Registrovaný: 18.09.07
Prihlásený: 22.10.17
Príspevky: 357
Témy: 65 | 65
Bydlisko: Liesek
Napísal autor témyOffline : 06.08.2015 23:06 | Problem s forom

ano cache som premazal, nepomohlo, iny prehliadac funguje normalne ako ma. v privatnom rezime tiez zobrazuje stranku bez tych ikon a loga ako v normalnom rezime a nemam ziadne rozsirenie...


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
Problem s forom

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12327
Témy: 1448 | 1448
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 06.08.2015 23:07 | Problem s forom

co ti vrati styles/white/theme/images/logo_left.gif ?


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Wireless Illuminated K800 | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.01.09
Príspevky: 6180
Témy: 8 | 8
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 06.08.2015 23:08 | Problem s forom

Ja používam Operu.Počkám až vydajú aktualizáciu a možno ten problém zmizne.Firefox bez problémov.


Naposledy upravil 4040 dňa 06.08.2015 23:09, celkovo upravené 1

_________________
PC MB:ASUS Sabertooth P67 CPU:i5-3570S+cooler GEMIN II SF524 RAM:Kingston HyperX BEAST XMP 4x4GB 1866MHz GPU:MSI N750Ti-2GD5/OC
HDD1:
SSD GOODRAM Iridium Pro 240GB HDD2:WD RED 1TB HDD3:WD Purple 2TB HDD4:Seagate SV35.5 2TB HDD5:WD Green 2TB HDD6:WD Red 3TB
PSU:
Super Flower SF-650PE14XECASE:CoolerMaster CMForce 500 LCD:Samsung SMBX2335
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s forom

Registrovaný: 18.09.07
Prihlásený: 22.10.17
Príspevky: 357
Témy: 65 | 65
Bydlisko: Liesek
Napísal autor témyOffline : 06.08.2015 23:08 | Problem s forom

Táto webová stránka nie je k dispozícii

ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR

Webové stránky na adrese styles/white/theme/images/logo_left.gif môžu byť dočasne nedostupné alebo sa mohli natrvalo premiestniť na novú webovú adresu.

jedine co mi najde cez zdrojovy kod je logo

napadlo ma este skusit preinstalovat chrome ale bojim sa ze pridem o vsetky informacie co tu mam


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
Problem s forom

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12327
Témy: 1448 | 1448
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 06.08.2015 23:13 | Problem s forom

DNS mas pridelene od svojho ISP?


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Wireless Illuminated K800 | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s forom

Registrovaný: 18.09.07
Prihlásený: 22.10.17
Príspevky: 357
Témy: 65 | 65
Bydlisko: Liesek
Napísal autor témyOffline : 06.08.2015 23:14 | Problem s forom

hej, ide o to ze ani sa mi nerestartoval PC, ani nic... proste som obnovil stranku a vsetko zmizlo...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s forom

Registrovaný: 15.06.14
Prihlásený: 23.10.17
Príspevky: 11669
Témy: 82 | 82
Bydlisko: J.Bohunice/BA
Vek: 19
NapísalOffline : 07.08.2015 9:13 | Problem s forom

Reinstalluj chrome


_________________
Notebook: Dell Latitude E7440 CPU Intel Core i5 4310U @3GHz GPU Intel HD4400 RAM 8GB HDD Crucial MX200 500GB mSATA OS Win 10 Pro 64-bit 2nd monitor Dell S2415H
PC: CPU Intel Xeon E5440 @2.83GHz GPU Gigabyte Radeon HD 4850 RAM 8GB HDD WD Blue 500GB OS Win 10 Pro 64-bit
Peripherals: Mouse A4Tech Bloody V8 V-track Keyboard Cooler Master Suppressor Headphones Symphonized Wraith 2.0 | Rock Zircon | Xiaomi Piston v3 | 2x Knowledge Zenith EDR1 | TY Hi-Z HP-32 External drive Samsung M3 Portable 2TB
Phone: Xiaomi Redmi Note 2 + Xiaomi MiBand 2
Foto: Canon 50D + Canon 50mm f/1.8 STM + Canon EF-S 18-55mm IS

Na rady a otázky ohľadom pc zostáv a komponentov slúži fórum, nie SS. Ďakujem za pochopenie.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s forom

Registrovaný: 18.09.07
Prihlásený: 22.10.17
Príspevky: 357
Témy: 65 | 65
Bydlisko: Liesek
Napísal autor témyOffline : 07.08.2015 18:33 | Problem s forom

chrome preinstalovany, problemy pretrvavaju


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
Problem s forom

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12327
Témy: 1448 | 1448
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 07.08.2015 18:36 | Problem s forom

Mozno je problem s poslednou aktualizaciu, v tomto ti ako vazne neviem pomoct, nikdy som sa s takou chybou nestretol, jedine google a hladat, ale co som tak pozeral tak za posledny tyzden ma s tym viac ludi problemy

// Spojený príspevok Pia 07.08.15 18:37

Mam 44.0.2403.130 m, mas tiez, ci inu?


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Wireless Illuminated K800 | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s forom

Registrovaný: 18.09.07
Prihlásený: 22.10.17
Príspevky: 357
Témy: 65 | 65
Bydlisko: Liesek
Napísal autor témyOffline : 07.08.2015 18:48 | Problem s forom

tu istu mam


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 08.08.2015 11:11 | Problem s forom

Tá chyba nemá nič spoločné s týmto fórom (pretože táto stránka nepoužíva SPDY protokol). Na internete sa dajú nájsť ľudia, ktorý majú podobný problém a niekedy je tam aj popis toho, čo im pomohlo (zvyčajne je to zrušenie SPDY sedení v Chrome).

Inak je dosť pravdepodobné, že to spôsobuje nejaký problém s pripojením a je dosť možné, že nová verzia Chrome je v tom ohľade prísnejšia.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s forom

Registrovaný: 10.05.14
Príspevky: 235
Témy: 32 | 32
Bydlisko: Levice
Vek: 22
NapísalOffline : 13.08.2015 9:13 | Problem s forom

Hello. Mám presne tento istý problém s fórom. Všetky ostatné stránky idú v poriadku. Prehliadač Firefox. Vyriešil si to nejako u seba?


_________________
PC: Fractal Design CORE 1500 CPU: Intel Core i5-4460 GPU: MSI R9 380 Gaming 4G MB: MSI B85M-G43 RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz SSD: Samsung 850 EVO 250GB HDD: Seagate Barracuda 7200ot 1000GB PSU: EVGA 500B OS: Windows 10 Pro 64-bit Monitor (primárny): 24'' Dell P2417H Monitor (sekundárny): Professional 24" Dell S2415H Klávesnica: Genius SlimStar i222 Myš: Logitech MX Master
Phone: Nexus 5x 32GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s forom

Registrovaný: 18.09.07
Prihlásený: 22.10.17
Príspevky: 357
Témy: 65 | 65
Bydlisko: Liesek
Napísal autor témyOffline : 13.08.2015 11:46 | Problem s forom

nie ale pozeram akurat ze aj na druhom netbooku mi robi presne to iste... iny windows, iny pc, ten isty prehliadac a ine pripojenie na net...


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.01.09
Príspevky: 6180
Témy: 8 | 8
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 13.08.2015 11:46 | Problem s forom

Ako som písal ja mám tiež tento problém pár dní na Opere a Chrome.Nerobí to však Opera ani Chrome a ich posledná aktualizácia.Problém u mňa robí Avast a jeho posledná aktualizácia programu.Je to nejaký problém s certifikátom SSL a jeho overením , ktorý nejako zrejme Avast blokuje.Takže si skús vypnúť svoj antivírovy program a vyskúšaj či sa problém vyrieši.
Keď vypnem Avast a potom zapnem Operu,tak je všetko v poriadku a môžem zapnúť aj Avast a ide to správne.Ak všek zapnem fórum na Opere alebo Chrome a mám zapnutý Avast , tak je problém.


_________________
PC MB:ASUS Sabertooth P67 CPU:i5-3570S+cooler GEMIN II SF524 RAM:Kingston HyperX BEAST XMP 4x4GB 1866MHz GPU:MSI N750Ti-2GD5/OC
HDD1:
SSD GOODRAM Iridium Pro 240GB HDD2:WD RED 1TB HDD3:WD Purple 2TB HDD4:Seagate SV35.5 2TB HDD5:WD Green 2TB HDD6:WD Red 3TB
PSU:
Super Flower SF-650PE14XECASE:CoolerMaster CMForce 500 LCD:Samsung SMBX2335
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s forom

Registrovaný: 18.09.07
Prihlásený: 22.10.17
Príspevky: 357
Témy: 65 | 65
Bydlisko: Liesek
Napísal autor témyOffline : 13.08.2015 11:51 | Problem s forom

po vypnuti stitov to ide v pohode... a ja mam avast vsade... da sa to nejak riesit? ci len cakat kym vyjde dalsia aktualizacia kde tento problem mozno odstrania?? a myslim si ze to je aj tymto forom... pretoze chodim aj na ine fora a nikde inde tento problem nie je


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
Problem s forom

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12327
Témy: 1448 | 1448
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.08.2015 11:54 | Problem s forom

Moze byt ze uz ignoruje certifikat ktory tu je kedze je to sha1, mozno ked tu bude sha2 to uz robit problemy nebude, je to len moj tip. Do par dni tu bude aktualizovany novy certifikat tak uvidime ci to problem bude riesit. To je jedine co ma napada.


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Wireless Illuminated K800 | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.01.09
Príspevky: 6180
Témy: 8 | 8
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 13.08.2015 11:55 | Problem s forom

Možno nato príde správca fóra.Ako píšem asi blbne nejaké overenie certifikátu SSL, ktoré je na iných fórach zrejme iné.


_________________
PC MB:ASUS Sabertooth P67 CPU:i5-3570S+cooler GEMIN II SF524 RAM:Kingston HyperX BEAST XMP 4x4GB 1866MHz GPU:MSI N750Ti-2GD5/OC
HDD1:
SSD GOODRAM Iridium Pro 240GB HDD2:WD RED 1TB HDD3:WD Purple 2TB HDD4:Seagate SV35.5 2TB HDD5:WD Green 2TB HDD6:WD Red 3TB
PSU:
Super Flower SF-650PE14XECASE:CoolerMaster CMForce 500 LCD:Samsung SMBX2335
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s forom

Registrovaný: 18.09.07
Prihlásený: 22.10.17
Príspevky: 357
Témy: 65 | 65
Bydlisko: Liesek
Napísal autor témyOffline : 13.08.2015 11:56 | Problem s forom

ja si tiez myslim ze to spolu suvisi... no vsak pockame a uvidime... nejak extra mi to neprekaza len ma to zaujimalo ze ci to robi aj inym alebo je chyba v mojom PC.... :-)


 [ Príspevkov: 46 ] 1, 2


Problem s forom



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s forom

v Redakčné systémy

11

424

23.02.2007 15:22

Numline1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s vlastnym forom

v Redakčné systémy

7

310

28.01.2007 12:49

Leachim

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s forom vypisuje chybu

v Redakčné systémy

11

468

08.12.2006 9:32

Neo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s forom

v Ostatné

6

108

02.02.2013 11:36

cargobull

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s forom

v Redakčné systémy

1

505

31.05.2009 14:05

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prosim pomoc s forom

v Redakčné systémy

6

366

12.12.2006 23:33

KaktusBR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepojenie medzi fórom a chatom

v PHP, ASP

0

304

30.12.2007 13:23

yenkie

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problémy s administráciou a fórom

v Redakčné systémy

1

859

08.04.2006 23:51

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problemy z forom pri zmene hostingu

v Redakčné systémy

0

388

05.03.2007 19:17

AjkoST

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Co sa mohlo stat s forom?

v Redakčné systémy

2

500

03.04.2009 22:34

RastoPD

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s forom - vyskakuje error 404 pri prihlaseni

v Redakčné systémy

6

1570

03.06.2006 19:22

Freelan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

M Firefox problém so sťahovaním a GCH problém s updatom

v Sieťové a internetové programy

0

140

23.01.2015 16:06

Stary

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so zobrazovaním www stránok, problém užívateľa

v Operačné systémy Microsoft

17

689

23.03.2009 10:41

FERDA23

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Battlefield 3 SKIDROW problem + win7 problem

v Počítačové hry

1

335

22.09.2012 23:51

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Záhadný problém s PC... problém procesora?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v AMD - Advanced Micro Devices

45

2112

26.04.2012 11:14

netpeter77

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s MB ASUS P5K - problém s Realtek

v Ovládače

4

936

14.06.2008 10:36

$ph!nX



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF