Dobry vecer Prosim Vas chcel by som sa spytat pouzivam procesor Intel Core i5-3570K.Ak si dam zmerat teplotu tak optimalna je 37%..Ako nahle zapnem neaku hru tak teplota mi stupne na 74% a automaticky m vypne stupa to pomerne rychlo...Zacalo mi to robit cca 2 tyzdne dozadu.Podla netu som asi zistil ze asi bude zle chladeny procesor.Mozete mi k tomu napisat viac co sa tomu rozumiete?Dakujem velmi pekne
Aky mas chladič? Vypne sa ti preto, aby sa ochránil, je to ochrana aby procesor neskoncil . Ako prve ho vyčisti, prepastuj, odstráň všetken prach. To by malo byť riešenie.
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
Netaktujem CPU..Pasta pomohla CPU ma v beznom stave teraz teplotu 34% CPU..a MOTHERBOART ma 31..Ak ho zatazim neakou hrou napriklad som skusil Batlefield 4 na max detailoch tak mi teplota CPU stupla na 47% co je super...