Mam problem, do skoly som robil jedno zadanie a ked som to siel odovzdat tak to neslo otvorit a vyhodilo volaku chybu. Doma mi islo vsetko v pohode, mam verziu WF4 a v skole je rovnaka verzia. Neviete ci su na tento program nejake updaty a tym padom to je nekompatibilne, alebo cim by to mohlo byt. Lebo prerabat to na novo by bolo dost blbe.
ked su rozdielne verzie tak to neotvory aj ak mas nahodou studentsku verziu a nie profi tak ti uz medi sebou neotvara a tak dalej
_________________ V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka [/size]
ako viem na isto ze medzi studentskou a profi neche otvarat skoro ziadny program a dost je problem aj medzi verziami profak mi vravel ze nech radsej donesiem do skoly pc nech mi nahodi tu verziu co ma on lebo pracujeme spolu na projekte
_________________ V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka [/size]