Pridanie Zvukovej kartyAhojte mam taki problem preinstaloval som vindows lebo us nefungoval pc tak ako treba vec je v tom... pocitaci mam zvukovu kartu ako kazdy pocitac na onboard Ktorej Driver sa vola Via High Definition Audio Driver a na nej mam zapojene sluchadla druha vec je ze som si dal do pc novu zvukovu kartu Creativ Sound Blaster X-fi Gamer 7,1 a na nej mam napojene 5,1 repraki a pred reinstalaciou windovsu som to mal tak nastavene ze v nastaveniach som si mohol prepinat ces co chcem prehravat zvuki na pc ci hudbu games apod. mam nainstalovany aj driver na tu zvukovu kartu ale teras sa mi tam nezobrazuje v tom nastaveni (Spravovat zvukove zariadenia) Aj to druhe zariadenie len to jedno onboard Via High Audio a pritom mam nastavene aby sa mi zobrazovali setki zariadenia aj vipnute alebo vipojene poprosil by som o pomoc us newem co stym skús preinštalovať driver k tej X-fi Preinstaloval som ju asi 2 krat a nic Co ukazuje spravca zariadeni? Spravca Zariadeni ukazuje v sound , video and game Audio Devic ukazuje len tieto 3 zariadenia AMD High Definition Audio Device, HD Webcam C510 a Via High Definition Audio A nemas tam nikde nic so zltym vykricnikom? Skus najskor nahodit Product Identification Module Update, ktory riesi problem s detekciou Creative na 7 a potom ovladace. NOO HEJ MAM tam potom este ze ostatne zariadenia a je tam napisane Multimedia Audio Controller a na tom je zlty vikricnik // pridané po 1 hodine 57 minútach od posledného príspevkuteras som skusal vitiahnut cartu a zasa zapojit ale nic odinstaloval som drive stiahol som si druhy co mi navrhol driver checker instalujem ho a zrazu mi vyskoci toto Setup can be found on your system is not a supported product. Before you re-For construction of the setup program, if your product is instaled properly. The installation program is terminated // pridané po 2 minútach od posledného príspevkuSkusal som aj toto stiahol som to nainstalovalo aj pitalo restart pc ale nic ine sa nestalo to iste stale Product Identification Module Update // pridané po 22 minútach od posledného príspevkuCo ukazuje spravca zariadeni? tak daco som tam instaloval preinstaloval a teras mi tam ukazuje toto tu je ktomu screan http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 9d99b1db22 Orig CD nemas, zeby si nainstaloval ovladace z neho? Inak instaloval si tieto - Creative Sound Blaster X-Fi series driver 2.18.0015: http://majorgeeks.com/Creative_Sound_Bl ... d4751.html Este skus toto: odinstaluj obe karty, vypni pc, vyber z patice tu creative potom spusti pc, integrovana sa znova sama nainstaluje, zas vypni zasun tu creative. pri starte hned chod do biosu a zakaz integrovanu kartu (onboard audio-diasbled, alebo volaco podobne), restart, a nainstaluj ovladace na creative potom v biose povol tu integrovanu. mozno pomoze. Orig CD nemas, zeby si nainstaloval ovladace z neho?Inak instaloval si tieto - Creative Sound Blaster X-Fi series driver 2.18.0015:http://majorgeeks.com/Creative_Sound_Bl ... d4751.html prave ze stoho cd som ich instaloval ako prve ale nic // pridané po 1 minúte od posledného príspevkuEste skus toto: odinstaluj obe karty, vypni pc, vyber ...
Pridanie Zvukovej karty |