Nuz ja som tam tiez bol. Ukazal so portfolio a chlapcovi /samozrejme ich grafikovi/ sa to vobec nepozdavalo/to mam 15roc.prax/, asi si potreboval udrzat miesto iba pre seba. Ziadny TPP, ked tak iba brigada

Zaroven mi povedal /zrejme majitel/, ze maju po celom svete uz urobenych asi 150 tisic urobenych webov a eshopov /ano, dobre pocujete/ a rocny obrat maju 15 milionov USD , mne padla sanka a hned som si myslel, hmmm tak na to sa musim kuknut. Ako som guglil, tak som guglil, nic som nevedel najst. Ich webstranka je teraz krasna, oproti tomu, aka bola nazaciatku, tomu verte /a pritom je to grc/. Portfolio maju 2 urobene stranky, aj to su ich a jeden eshop pre podnikatela z hornej-dolnej, za ktory by ina firma radsej nechcela nic. Mozno je ten eshop aj trosku funkcny, lenze pri dnesnej konkurencii to nestaci. Firma, ktora sa orientuje cisto na web jednoducho neprerazi s nekvalitnou web prezentaciou a takym portfoliou, a podla toho co citam uz vobec nie, ak budu mat pristup k ludom co pre nich pracuju taky, ako citam. Fakt nemam ani potuchy, ako tato firma prerazi na trhu..??? Predsa sa neda klientom klamat a predhadzovat falosne portfolia. Ludia v tomto smere uz davno niesu blbi! Ale vdacim im za jednu jedinu vec... a to, ze ma neprijali. Fuuha, uľava...