[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.08.07
Prihlásený: 19.05.15
Príspevky: 39
Témy: 18 | 18
NapísalOffline : 22.02.2008 19:11 | porovnavanie ... :(

seruste... potrebujem pomoct ... mam vytvorenu tabulku "uzivatelia" tam mam stlpce subnet a ipadress... ktore sa tam zadavaju s formulara... a ja potrebujem predtym nez ich prida skontrolovat ci uz taka ip neexistuje.... tak napriklad ... $subnet=21 a $ipadress=122 (tieto sa uz nachadzaju v tabulke) a ja potrebujem docielit to ze ked ich niekto znova zada vo formulari tak mu vypise IP je uz obsaden ... hlavne mi ide o to porovnanie v premennych s mysql:) .. pripadne sem sednite nejaky link kde sa to docitam :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
porovnavanie ... :(

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 22.02.2008 19:28 | porovnavanie ... :(

$vyber=MySQL_Query("select * from uzivatelia where subnet='".$subnet."' AND ipadress='".$ipadress."');
$riadky=MySQL_Num_Rows($vyber);
if($riadky!=0)
{echo 'IP je uz obsaden';)
$subnet a $ipadres su premenne z formulara


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.08.07
Prihlásený: 19.05.15
Príspevky: 39
Témy: 18 | 18
Napísal autor témyOffline : 22.02.2008 19:53 | porovnavanie ... :(

diky moc :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 22.02.2008 20:21 | porovnavanie ... :(

Drako píše:
$vyber=MySQL_Query("select * from uzivatelia where subnet='".$subnet."' AND ipadress='".$ipadress."');
$riadky=MySQL_Num_Rows($vyber);
if($riadky!=0)
{echo 'IP je uz obsaden';;)
$subnet a $ipadres su premenne z formulara


Offline

Užívateľ
Užívateľ
porovnavanie ... :(

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 22.02.2008 20:35 | porovnavanie ... :(

nj tam mi to nejako divne prelozilo, ten smajlik tam nemal byt, malo tam byt ;} neviem preco to tak urobilo asi som tam dal ;) :oops:


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.08.07
Prihlásený: 19.05.15
Príspevky: 39
Témy: 18 | 18
Napísal autor témyOffline : 25.02.2008 11:42 | porovnavanie ... :(

Drako píše:
nj tam mi to nejako divne prelozilo, ten smajlik tam nemal byt, malo tam byt ;} neviem preco to tak urobilo asi som tam dal ;) :oops:
hh a chyba ti tam " :)


 [ Príspevkov: 6 ] 


porovnavanie ... :(



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Porovnavanie

v Redakčné systémy

0

661

13.09.2009 22:44

kajbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Porovnávanie obrázkov

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

7

151

01.01.2014 17:03

erik518

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Porovnavanie obrazkov

v PHP, ASP

8

849

04.10.2010 16:02

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mysql porovnávanie

v Databázy

6

487

03.01.2011 14:01

Karo88

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Porovnávanie suborov [C]

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

130

22.10.2014 0:33

nBXXL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

jQuery - porovnavanie hodnot

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

171

15.04.2012 2:46

venom2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Program na porovnavanie suborov

v Ostatné programy

2

1065

03.02.2011 11:58

Stalk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Porovnávanie a usporiadanie čísiel

v Ostatné programy

0

419

12.08.2008 19:13

MANIAC

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

porovnavanie datum + cas pri vybere z databazy

v Databázy

2

310

09.03.2010 19:04

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

porovnavanie 3 premennych a vypis min a max

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

9

1282

30.07.2008 23:58

ado21

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

porovnavanie udajov a editacia udajov

v PHP, ASP

10

302

07.03.2008 20:45

Blackdevil



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF