[ Príspevkov: 13 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.09.07
Prihlásený: 02.01.10
Príspevky: 58
Témy: 22 | 22
NapísalOffline : 18.09.2007 12:23 | Pomôžte prosím

Mám jednoduchý skript pre zobrazovanie registračného formulára a keď ho púšťam na localhoste všetko šlape a keď ho dám na server je s tým problém. Totižto vetvu ktorá overuje či SESSION['meno'] existuje ide v poho ale potom ELSE nikdy. Neviete mi dať radu, v čom y mohol byť problém? Ten zdroják vyzerá strašne dĺhy, ale veľa miesta zaberá formulár. Zelenou som vyznačil vetvu, ktorá sa spusti v poho, červená je problém. Ešte by som dodal, že premennú oznam predávam cez url, pri kliknutí na nejaký odkaz, preto teda get. ĎAKUJEM VÁM VOPRED.


Kód:
<?php
session_start();
require_once('config.inc');
$title = '..:: E-ZONE ::.. Registrácia EkF študentov';
include ('zahlavie.php');
?>

<div class="komplet">
   
<?php
include ('lave_menu.php');
?>


   <div class="prave_menu">

<?php

[color=green]if ($_SESSION['meno'])
   {
   echo '
   <h2>Registrácia</h2>
   <div class="prave_menu3">
   
      Bohužial, ak ste prihlásený, nemôžete sa registrovať.
   
   </div><!-- end of prave_menu3 -->
   ';
   }[/color][color=red]else   // Aby nebolo mozne ako prihlasený sa zase registrovat
   {
   if ($_GET['oznam']==1)    // Či zobraziť formulár, alebo poďakovanie
      {
      echo '
      <h2>Ďakujeme za registráciu.</h2>
      <div class="prave_menu3">
         Teraz sa môžete prihlásiť.
      </div><!-- end of prave_menu3 -->
      ';
      }

   elseif ($_GET['oznam']==2)
      {   
      echo '
      
      <div class="prave_menu3">
         '.$hlaska.'
      </div><!-- end of prave_menu3 -->
      ';
      
   
      echo '   
      <h2>Registrácia</h2>
      
      <div class="prave_menu3">
         
         <table>
         <tr><td></td><td><form action="_reg.php" method="post"></td>
         <tr><td>Zadajte login:</td>
             <td><input type="text" name="login" maxlength="20" size="20" value="" /></td></tr>
         <tr><td>Zadajte meno:</td>
             <td><input class="reg" type="text" name="meno" maxlength="20" size="20" value="" /></td></tr>         
         <tr><td>Zadajte priezvisko:</td>
             <td><input type="text" name="priezvisko" maxlength="20" size="20" value="" /></td></tr>
         <tr><td>Zadajte email:</td>
             <td><input type="text" name="email" maxlength="20" size="20" value="" /></td></tr>
         <tr><td>Zadajte ICQ no.:</td>
             <td><input type="text" name="icq" maxlength="20" size="20" value="" /></td></tr>
         <tr><td>Vyberte ročník:</td>
             <td><select name="rocnik" cols="10">
            <option selected>ročník</option>
            <option value="1">1</option>
            <option value="2">2</option>
            <option value="3">3</option>
            <option value="4">4</option>
            <option value="5">5</option>
            </select></td></tr>
         <tr><td>Zadajte heslo:</td>
             <td><input type="password" name="heslo1" maxlength="20" size="20" value="" /></td></tr>
         <tr><td>Zadajte heslo znovu:</td>
             <td><input type="password" name="heslo2" maxlength="20" size="20" value="" /></td></tr>
         
         <tr><td colspan="2" class="miesto"></td></tr>
         <tr><td colspan="2">Údaje potrebné pre overenie študenta EkF:
            <ul>
            <li>tieto informácie sme získali od vedenia EkF</li>
            <li>sú zašifrované v našej databáze, takže k nim nie je možný prístup tak nami ako nikým iným</li>
            <li>takže bezpečnosť a anonymita údajov je zaručená !</li>
            </ul></td>
         <tr><td>Zadajte identifikačné číslo študenta:</td>
             <td><input type="text" name="tk" maxlength="20" size="20" value="" /></td></tr>
         <tr><td>Zadajte heslo do moodlu EkF:</td>
             <td><input type="password" name="heslo_m" maxlength="20" size="20" value="" /></td></tr>
         
         <tr><td colspan="2" class="miesto"></td></tr>
         <tr><td colspan="2">Podmienky používania E-ZONE.sk:</td></tr>
         <tr><td colspan="2"><textarea cols="50" rows="3" readonly>Podmienky !!!</textarea></td></tr>
         <tr><td colspan="2" class="miesto"></td></tr>
         <tr><td colspan="2">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
                  &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
               <input type="checkbox" name="podmienky" value="" />&nbsp;Súhlasím s podmienkami E-ZONE.sk</td></tr>
         <tr><td colspan="2" class="miesto"></td></tr>
         <tr><td colspan="2" >&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
                  &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
                  &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
               <input type="submit" name="odoslat" value="Registruj" /></td></tr>
         </table>
      
      </div><!-- end of prave_menu3 -->
      ';
      }
   else       //Toto je default napr. oznam=0
      {

      echo '   
      <h2>Registrácia</h2>
      
      <div class="prave_menu3">
         
         <table>
         <tr><td></td><td><form action="_reg.php" method="post"></td>
         <tr><td>Zadajte login:</td>
             <td><input type="text" name="login" maxlength="20" size="20" value="" /></td></tr>
         <tr><td>Zadajte meno:</td>
             <td><input class="reg" type="text" name="meno" maxlength="20" size="20" value="" /></td></tr>         
         <tr><td>Zadajte priezvisko:</td>
             <td><input type="text" name="priezvisko" maxlength="20" size="20" value="" /></td></tr>
         <tr><td>Zadajte email:</td>
             <td><input type="text" name="email" maxlength="20" size="20" value="" /></td></tr>
         <tr><td>Zadajte ICQ no.:</td>
             <td><input type="text" name="icq" maxlength="20" size="20" value="" /></td></tr>
         <tr><td>Vyberte ročník:</td>
             <td><select cols="10">
            <option selected>ročník</option>
            <option name="rocnik" value="1">1</option>
            <option name="rocnik" value="1">2</option>
            <option name="rocnik" value="1">3</option>
            <option name="rocnik" value="1">4</option>
            <option name="rocnik" value="1">5</option>
            </select></td></tr>
         <tr><td>Zadajte heslo:</td>
             <td><input type="password" name="heslo1" maxlength="20" size="20" value="" /></td></tr>
         <tr><td>Zadajte heslo znovu:</td>
             <td><input type="password" name="heslo2" maxlength="20" size="20" value="" /></td></tr>
         
         <tr><td colspan="2" class="miesto"></td></tr>
         <tr><td colspan="2">Údaje potrebné pre overenie študenta EkF:
            <ul>
            <li>tieto informácie sme získali od vedenia EkF</li>
            <li>sú zašifrované v našej databáze, takže k nim nie je možný prístup tak nami ako nikým iným</li>
            <li>takže bezpečnosť a anonymita údajov je zaručená !</li>
            </ul></td>
         <tr><td>Zadajte identifikačné číslo študenta:</td>
             <td><input type="text" name="tk" maxlength="20" size="20" value="" /></td></tr>
         <tr><td>Zadajte heslo do moodlu EkF:</td>
             <td><input type="password" name="heslo_m" maxlength="20" size="20" value="" /></td></tr>
         
         <tr><td colspan="2" class="miesto"></td></tr>
         <tr><td colspan="2">Podmienky používania E-ZONE.sk:</td></tr>
         <tr><td colspan="2"><textarea style="position: relative; left: 50%; margin-left: -210px;" cols="50" rows="3" readonly>Podmienky !!!</textarea></td></tr>
         <tr><td colspan="2" class="miesto"></td></tr>
         <tr><td colspan="2">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
                  &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
               <input type="checkbox" name="podmienky" value="" />&nbsp;Súhlasím s podmienkami E-ZONE.sk</td></tr>
         <tr><td colspan="2" class="miesto"></td></tr>
         <tr><td colspan="2" >&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
                  &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
                  &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
               <input type="submit" name="odoslat" value="Registruj" /></td></tr>
         </table>
      
      </div><!-- end of prave_menu3 -->
      ';
   
      }
   
   }[/color]

?>   


   </div><!-- end of prave_menu -->

</div><!-- end of komplet -->
<?php include('pata.php'); ?>

</body>


</html>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Pomôžte prosím

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 18.09.2007 13:05 | Pomôžte prosím

to je mi aka novinka. formular sa nemusi ukoncit?.


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Pomôžte prosím

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 18.09.2007 13:19 | Pomôžte prosím

hmm, no ked si prihlaseny, tak ti nevypise formular...
mas spravene aj odhlasenie, kde vymazes vsetky sessiony? lebo ked nie, tak problem bude asi v tom...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.09.07
Prihlásený: 02.01.10
Príspevky: 58
Témy: 22 | 22
Napísal autor témyOffline : 18.09.2007 13:35 | Pomôžte prosím

No ja som prišiel nato, že mám problém v config.inc. Ten som opisoval vlastne z jednej knihy a má slúžiť na ošetrenie chýb. Odkomentované je to, čo malo byť v testovacej fáze a za plnej prevádzky už nemá zobrazovať chyby,len hlásenie. Takže v tom, by mala byť nejaká chyba???Jeho výpis je:

Kód:
<?php

error_reporting(0);
//error_reporting(E_ALL);

function nase_osetreni_chyb ($chyba_kod, $chyba_zprava)
   {
      //$zprava = 'Doslo k chybe v skripte '.__FILE__. ' na riadku '.__LINE__.":$chyba_zprava";
      $hlaska = 'Došlo k neočakávanej chybe. <br />Ospravedlňte nás, prosím.';
      header ("Location: http://www.e-zone.sk/test/error.php?hlaska=$hlaska");
      //error_log ($zprava, 1, 'pridavok@e-zone.sk');
      //echo '<p><font color="red" size="+1">',$zprava,'</font></p>';
      
   }

set_error_handler('nase_osetreni_chyb');
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.09.07
Prihlásený: 02.01.10
Príspevky: 58
Témy: 22 | 22
Napísal autor témyOffline : 18.09.2007 13:45 | Pomôžte prosím

Alebo ako by ste povedali, že ísť nato ošetrenie chýb???


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.07
Prihlásený: 06.05.13
Príspevky: 421
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 18.09.2007 14:45 | Pomôžte prosím

Nieje nahodou problem so zatvorkami?

Kód:
[color=green]if ($_SESSION['meno'])
   {
   echo '
   <h2>Registrácia</h2>
   <div class="prave_menu3">
   
      Bohužial, ak ste prihlásený, nemôžete sa registrovať.
   
   </div><!-- end of prave_menu3 -->
   ';
   }[/color][color=red]else   // Aby nebolo mozne ako prihlasený sa zase registrovat <<<--- tuto
{ <<<--- a tuto


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.09.07
Prihlásený: 02.01.10
Príspevky: 58
Témy: 22 | 22
Napísal autor témyOffline : 18.09.2007 15:54 | Pomôžte prosím

Vieš čo, nie so zátvorkami nie je problém, to som iba asi nejako zle skopíroval, tie mi sedia. Ale problém je so súborom config.inc, čo som ho vyššie vypísal, on mi aj na ostatných stránkach okamžite píše že chybu.A to neviem prečo... :)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Pomôžte prosím

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 18.09.2007 16:04 | Pomôžte prosím

aku chybu ti vypisuje?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Pomôžte prosím

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 18.09.2007 16:10 | Pomôžte prosím

ale aku chybu .. ten script sem nemusis davat ked to ide na localhoste ale radsej sem daj tu chybu.


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.09.07
Prihlásený: 02.01.10
Príspevky: 58
Témy: 22 | 22
Napísal autor témyOffline : 18.09.2007 16:39 | Pomôžte prosím

Chlapi, tak chybu čo mi vypisuje:

Doslo k chybe v skripte W:\domains\www.e-zone.sk\public\www_root\test\config.inc na riadku 8:Undefined index: meno

Index meno sa jedná o SESSION['meno'] ak správne chápem... DIKY


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Pomôžte prosím

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 18.09.2007 16:41 | Pomôžte prosím

problem mas tu:
Kód:
if ($_SESSION['meno'])

mal by si to mat takto:
Kód:
if (isset($_SESSION['meno']))


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.09.07
Prihlásený: 02.01.10
Príspevky: 58
Témy: 22 | 22
Napísal autor témyOffline : 18.09.2007 16:56 | Pomôžte prosím

No máš pravdu isset tam má byť, ale nie je len v tom chyba... Stále to nejde...:)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Pomôžte prosím

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 18.09.2007 17:04 | Pomôžte prosím

pozri si vypisanu chybu a zistis, kde mas hladat...


 [ Príspevkov: 13 ] 


Pomôžte prosím



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prosim pomozte

v Redakčné systémy

6

436

01.05.2007 1:24

Tom@S

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomozte prosim

v PHP, ASP

3

253

26.10.2007 21:13

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomozte prosim

v ATI/AMD grafické karty

3

426

27.07.2009 12:12

Gonzo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomôžte prosím

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

526

04.05.2007 22:43

audiotrack

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prosim pomožte

v Audio programy

2

114

30.10.2013 18:10

tyrus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chlapi prosim pomozte!!!

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Antivíry a antispywary

35

2013

24.04.2008 20:31

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prosím pomôžte mi

v Antivíry a antispywary

3

407

16.07.2007 17:01

Rbot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prosim pomozte mi

v Pamäte

4

455

10.02.2008 15:07

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomôžte mi, prosím!

v Notebooky a netbooky

13

214

03.07.2012 22:55

Xaltotun

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prosím pomôžte. RAM

v Pamäte

4

163

16.09.2012 10:25

kristian99

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

AUTOPLAY-- POMOZTE PROSIM...

v Notebooky a netbooky

2

271

18.05.2009 11:24

MORPHIUM

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prosím pomôžte mi

v Biosy a ladenie výkonu

4

323

24.11.2010 19:21

adoooo77

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomozte mi vybrat prosim

v Notebooky a netbooky

19

215

27.09.2013 20:04

Sotam

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomozte prosim HD 4850

v ATI/AMD grafické karty

2

340

11.01.2009 14:11

myros33

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zlé triedenie...prosím pomôžte!!

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

22

540

04.05.2010 22:21

klaudia

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PROSIM POMOZTE S VIRUSOM !!!

v Antivíry a antispywary

28

1837

27.05.2009 15:49

martinerik2



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF