Zdravim vsetkych, kedze moj pocitac sa rozhodol ze uz dalej nevladze (ukazuje no signal na monitore, skusil som vsetko co bolo na googli a vyzera to ze zakladna bude vadna) rozhodol som sa ze si poskladam novy. Kedze som si ho skladal sam bola to moja srdcovka vydrzal mi 5-6 rokov. V mojom profile je jeho popis rip.
Ale dost bolo historie. Moje poziadavky su. Monitor mam 1440p. Lubim vysoke detaili a nelubim cakat (uz od malicka nejaka choroba

dlho takze ssd na windows a hry je nutnost. Bednu si nechavam. Ak by bolo mozne komponenty vo farbe cierna biela a modra. Grafika minimum gtx1070 (koly rozliseniu). Nechcem si to sam vyberat lebo urcite miniem zbytocne vela penazi. Na zakladnej doske chcem aby bol dobry zvuk a dobre zaklady na taktovanie. Moje hobby s kompom je skladanie pc, taktovat a hrat hry(dayz, bf1/4 , dota, diablo a pod) budget je max do 2000 euro. Cim lacnejsie tym lepsie.chcem ho na dlhsie nerad menim kazdu chvilu komponenty. Chlapi vopred velmi pekne dakujem za kazdu radu.