Uploadol som na YT vide kde som nahral moj UV meter, hrala do toho hudba a nazov skladby som napisal do popisu videa a prisiel mi takyto mail.
Kód:
Súčasťou vášho videa LED UV meter je možno obsah, ktorého vlastníkom je nasledujúca osoba (alebo naň má licenciu):
Osoba: Armada Music Typ obsahu: Záznam zvuku
Čo mám urobiť?
Žiadna akcia z vašej strany nie je potrebná. Vaše video je stále dostupné na celom svete. V niektorých prípadoch sa vedľa vášho videa môžu zobraziť reklamy.
Ako môžem ovplyvniť stav videa?
Poznámka: Ak sa zmenia pravidlá zvolené vlastníkmi obsahu, môže sa zmeniť aj stav videa. Odporúčame pravidelne kontrolovať, či nie sú dostupné nové možnosti.
V určitých prípadoch môžete vzniesť námietku proti nároku na autorské práva. Jedná sa o tieto prípady:
ak bol obsah identifikovaný chybne a je výhradne vaším dielom;
ak veríte, že vaše použitie neporušuje autorské práva (napr. použitie v súlade s princípom „fair use“ podľa zákona Spojených štátov amerických);
ak máte na použitie tohto obsahu licenciu od jeho vlastníka.
Potrebujem viac informácií. Chcem sa dozvedieť viac o postupe pri podávaní námietky.
Nájdite si pár minút a navštívte naše Centrum pomoci. V časti Pokyny týkajúce sa pravidiel a autorských práv nájdete viac informácií o zákonoch a autorských právach a o službe Identifikácia obsahu.
Pisu, ze nemusim nic robit tak na co mi to vlastne poslali? Mam sa obavat nejakych problemov ohladom copyrightu alebo co? Nemam video radsej zmazat?