[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.01.09
Prihlásený: 22.09.13
Príspevky: 78
Témy: 20 | 20
NapísalOffline : 02.08.2011 0:53 | Po tabulke permanentne okno

Ahojte. Chcel som sa vás spytat neviem pod cim to mam hladat ale chcel by som spravit tabulku Pri ktorom by bolo napisane napr 1- "okno" do ktoreho sa da volne pisat a ked tam clovek nieco napise aby to tam stale ostalo ..... Netusim ak oto spravit ..... alebo podobne nieco Rozmyslal som ze cez Mysql to prepojim. Screen : Po tabulke permanentne okno Dopredu vdaka


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Po tabulke permanentne okno

Registrovaný: 14.11.10
Prihlásený: 22.09.17
Príspevky: 129
Témy: 27 | 27
NapísalOffline : 02.08.2011 2:57 | Po tabulke permanentne okno

sprav si jednoduchy formular so vstupnymi textovymi polami a potom retazce ktore uzivatel zada si uloz bud do session, cookies alebo mysql databazy. Pokial chces aby sa tie data ktore uzivatel napise zachovali len pokial bude stranka otvorena, odporucam session, ale pokial to tam chces mat vzdy pri kazdom jednom otvoreni stranky tak pri malom objeme dat pouzi cookies, pri velkom objeme dat databazu mysql.

Vidim ze tam chces mat aj prihlasovanie, cize zrejme chces vytvorit nejaky portal. Ale nieco take je rozsiahla a narocna vec, a z tvojho prispevku som pochopil ze v programovani si novacik :). Najkor si nieco precitaj o HTML a PHP a az potom sa o nieco pokusaj :). Odporucam ti tieto dva serialy: pre PHP a pre HTML


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.01.09
Prihlásený: 22.09.13
Príspevky: 78
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 02.08.2011 11:51 | Po tabulke permanentne okno

Jasne chcel som ich mat navzdy cize by som to riesil cez mysql. O to prihlasovanie nejde poratal je hotovy (kodujem pawn) a php koder nemal cas tak som sa do toho pustil :). Zaklady nejake mam :). Idem nieco skusit potom dám vediet. Predom vdaka.

// pridané po 4 minútach od posledného príspevku

Vyriesil som to takto : http://face.xf.cz/rotw.php Na viac som sa zatial nezmohol :D


 [ Príspevkov: 3 ] 


Po tabulke permanentne okno



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Permanentne odpajanie a pripajanie zariadenia (Windows 10)

v Operačné systémy Microsoft

7

130

02.01.2017 9:07

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako si permanentne nastavit zoom na 125% v Exploreri 8?

v Sieťové a internetové programy

3

352

08.02.2011 23:56

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba v tabulke

v Databázy

13

559

01.09.2009 20:10

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Text v tabulke

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

257

28.01.2010 19:30

DARSON

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Otvaranie v tabulke

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

358

05.12.2009 22:13

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

poradie v tabulke

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

11

278

07.07.2010 21:55

hudi1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Border v tabulke

v HTML, XHTML, XML, CSS

11

278

11.09.2008 21:05

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Overenie hodnoty v tabulke

v PHP, ASP

1

220

17.06.2009 22:26

mienkofax

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako pridať tabuľke collation

v Databázy

2

477

22.11.2010 17:43

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zoradenie dat v tabulke

v Databázy

3

469

26.05.2009 6:46

arno

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Background image na tabulke

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

158

01.09.2013 22:13

89Aquarius

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zoradenie cisel v tabulke

v PHP, ASP

4

412

05.08.2009 17:38

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vymenit riadky v tabulke

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

269

27.12.2010 11:15

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] UPDATE v tabulke

v PHP, ASP

3

254

02.03.2009 12:58

jtomcik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena poradia v tabulke

v Databázy

6

568

01.10.2009 9:38

jtomcik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

overenie hodnoty v tabulke

v PHP, ASP

1

425

25.02.2007 16:25

m@-nX



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF