[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie dat v tabulke

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 08.06.18
Príspevky: 148
Témy: 58 | 58
Bydlisko: Prievidza
NapísalOffline : 25.05.2009 16:56 | Zoradenie dat v tabulke

No tak po dlhsej odmlke som spat s prozbou o rad... Neziadam odvas o napisanie hned kodu chcel by som len ustne v tomto pripade napisanim postrcit...

Chcel by som si v databaze spravit napr. hokejovu tabulku kde budu stlpce
Kód:
Poradie-----Muzstvo-----Zápasy-----G+-----G-/-----Body


a chcem aby sa my automaticky zoradili tímy podla bodov to este viem aj ja ale neviem ako by som spravil, ze ked nastane rovnost bodov aby mi to zotriedilo podla skore(G+/G-) avsak musi brat do uvahy aj tie body aby body pravdaze neignorovalo....

Co by ste my teda poradili :)


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Zoradenie dat v tabulke

Registrovaný: 29.10.07
Prihlásený: 12.06.17
Príspevky: 1389
Témy: 28 | 28
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 25.05.2009 17:38 | Zoradenie dat v tabulke

Do order by mozes dat viac poloziek, takze pri vybere dat len
Kód:
ORDER BY Body, G+, G-


_________________
PC: OS: Windows 10 (64bit) CPU: INTEL Core i5-4440 GPU: ASUS ATI R9280X RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz MB: MSI B85-G43 Gaming HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda SSD: SAMSUNG 120GB HDD 840 EVO CASE: COOLERMASTER N400
Mobil: OS: Android 4.4.2 Model: LG G2 D802 16GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie dat v tabulke

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 23.05.18
Príspevky: 1210
Témy: 87 | 87
NapísalOffline : 25.05.2009 21:17 | Zoradenie dat v tabulke

ja pouzivam nieco taketo:
Kód:
ORDER BY bod DESC, plus DESC, minus ASC


plus = G+
minus = G-


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie dat v tabulke

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 08.06.18
Príspevky: 148
Témy: 58 | 58
Bydlisko: Prievidza
Napísal autor témyOffline : 26.05.2009 6:46 | Zoradenie dat v tabulke

diky za radu


 [ Príspevkov: 4 ] 


Zoradenie dat v tabulke



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zoradenie cisel v tabulke

v PHP, ASP

4

448

05.08.2009 17:38

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradenie ?

v PHP, ASP

22

1257

21.08.2008 16:54

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chcem dať môj JS projekt na github, ako tam dať obrázky?

v Ostatné

10

466

27.03.2014 21:56

Kamahl

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradenie hodnot

v Databázy

2

627

11.08.2008 19:40

Speeder21

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zoradenie výpisu

v PHP, ASP

3

247

23.11.2011 23:32

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradenie array

v PHP, ASP

6

322

04.06.2010 10:42

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

poradie v tabulke

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

11

306

07.07.2010 21:55

hudi1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba v tabulke

v Databázy

13

612

01.09.2009 20:10

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Otvaranie v tabulke

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

386

05.12.2009 22:13

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Border v tabulke

v HTML, XHTML, XML, CSS

11

289

11.09.2008 21:05

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Text v tabulke

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

276

28.01.2010 19:30

DARSON

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zoradenie podla abecedy

v Databázy

2

321

19.01.2012 16:41

zaciatocnik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zoradenie cisel Java

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

1024

09.11.2012 8:54

fista1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradenie podla icq

v Redakčné systémy

5

354

30.03.2007 7:17

altt

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradenie podla oblubenosi

v Databázy

4

538

16.06.2009 23:06

Snacker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradenie podla nazvu

v Databázy

2

164

18.02.2013 20:51

neopagan



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF