Čaute,
už som zúfalý a neviem si rady. Dva celé dni sa trápim s rozbehaním aplikácie na severy (WinServer2008R2/64b - PHP Version 7.0.12 (x64)) a potrebujem komunikovať s MSSql db na inom servery. Na locale (WAMP64, PHP5.6.25 (x64)) mi tiež síce mssql nejde, vypisuje to 1% nie je validná s Win32 aplikáciou (v logoch PHPčka), čiže ako exstenšna mi to absolútne nejde ani na locale ani na servry ... Na locale s ami podarilo aspon ADOdb rozbehať (new COM("ADOdb.connection")) a komunikuje to ... no na servery neviem ako aspon to ADOdb rozbehať ... na nete som nenašiel žiadnu informáciu o podpore konkrétnej verzie, resp čo treba dať do php.ini, aby mi to vedelo konektnúť ... fakt sa dva dni s tým kašlem, rozne nastavenia a nič.
Skúsil som aj sqlsrv pre PHP7 (na servery) ... ako keby to už slo, ale v logoch mi to vypíše chybu ohľadom že php bolo skompilované vtedy a vtedy a henta ".dll" vtedy a vtedy a nesedí to ... už som zúfalý ... poradí mi niekto, ako jednoducho includnem niečo, aby to vedelo použiť ADOdb komunikaciu s MSsql databázou?
ďakujeeeeeem
|