[ Príspevkov: 14 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
php čísla

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
NapísalOffline : 22.08.2008 17:44 | php čísla

ahojte chcem aby mi vygenerovalo pekne podseba povedzme čísla od 0 do 1000

prosím spravil by mi to niekto?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.07.08
Príspevky: 197
Témy: 40 | 40
Bydlisko: BA
NapísalOffline : 22.08.2008 18:13 | php čísla

nieco taketo?
Kód:
<?php
for ($p=0;$p<=1000;$p++){
echo $p."<br>";
}
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
php čísla

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 22.08.2008 18:15 | php čísla

dik to mi stačí
a keby že chcem napr. stránku neco.html kde by bol formulár do ktoré ho by sa dali zadávať tie čísla to od 0 do 1000 tak ako by som to mal spraviť?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
php čísla

Registrovaný: 17.07.08
Prihlásený: 24.01.13
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37
NapísalOffline : 22.08.2008 19:29 | php čísla

skus to napisat trocha zrozumitelnejsie..ty chces aby niekto pisal cisla od 1 do 1000? alebo co?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.01.07
Prihlásený: 30.11.14
Príspevky: 660
Témy: 53 | 53
NapísalOffline : 22.08.2008 19:29 | php čísla

Radšej stránku nieco.php, v tom pripade:

Kód:
echo ('<select>');
for($i=0;$i<=1000;$i++) {
echo ('<option value="'.$i.'">'.$i.'</option>');
}
echo ('</select>');


Alebo iná možnosť, spravíš obyčajné textové pole a pri odoslaní formulára len skontroľuješ, či hodnota číslo medzi 0 a 1000.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
php čísla

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 23.08.2008 7:43 | php čísla

budem mať 2 vstupy

1. na to čislo čo mam teraz0
2.na to čo mam teraz 1000

proste zadám do polí 2 čísla a ono my vypíše všetky čísla medzi tým


Offline

Užívateľ
Užívateľ
php čísla

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 23.08.2008 9:58 | php čísla

myslis toto? nerozumiem o akych poliach hovoris...

for ($i=$_GET['dolna_hranica'];$i<=$_GET['horna_hranica'];$i++)
echo "$i";


_________________
He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht

medicine student
Offline

Užívateľ
Užívateľ
php čísla

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 23.08.2008 11:14 | php čísla

no spravým súbor vstup.html kde zadám to rozmedzie čísel a ono to vloží to toho scriptu hore a vygeneruje mi ti č=isla


Offline

Užívateľ
Užívateľ
php čísla

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 23.08.2008 12:00 | php čísla

jaji ti to napisal...
potom das uz len GET formular a ficis ako na granku

inak k tomu jajiho skriptu: kebyze zadam 1001 a 1000 hadaj co by to spravilo? :o)


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
php čísla

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 23.08.2008 12:42 | php čísla

velke nic :lol:

inak miso, ty pokial spravis subor s html priponou a nenastavis poriadne server (kedze mas taketo otazky, tak prepac, neverim ze vies ako a co), tak ti z php skriptov v tom subore nepojde nic
btw, toto su najzakladnejsie operacie s formularom, je to na tomto fore vysvetlene uz milionkrat nespocetne vela ludom, na internete su o tom spuuuusty informacii atd atd...
nauc sa v prvom rade zaklady programovania, potom zaklady php a snaz sa pochopit co znamena aka premenna, ako pouzivat cykly a podobne. ono ti tu sice daktore "dobre" duse napisu rovno aj zdrojak, ale pri dalsom probleme ti budu musiet pomahat opat, lebo si na riesenie predtym nedosiel sam. a ver mi, ze ludi to coskoro prestane bavit ti neustale radit ked budu vidiet, ze od nich len zobres zdrojaky ;)


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
php čísla

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 23.08.2008 14:11 | php čísla

no a?

pls ten zdroják?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 23.08.2008 17:36 | php čísla

el mariachi: dalo by sa žeby mal HTML súbor, ktorý by fičal bez htaccess ale potreboval by si aj jeden PHP súbor.

miso:
index.php:
Kód:
if(!Empty($_GET['dolna_hranica']) AND is_numeric($_GET['dolna_hranica']) AND is_numeric($_GET['horna_hranica']))
{
if($_GET['horna_hranica']>$_GET['dolna_hranica']){
for ($i=$_GET['dolna_hranica'];$i<=$_GET['horna_hranica'];$i++)
echo "$i";}
else echo "Zadali ste somarinu!";
}
else{

echo "
<form action='index.php' method='GET'>
OD: <input type="text" name="dolna_hranica">
DO: <input type="text" name="horna_hranica">
<input type="submit">
</form>
";
}


el mariachi: $i by si nevypisal ale uložil vo forme do inde.html a následne len presmeroval na index.html ... teda by si cez HTMl spustil PHP ktoré by výsledok zapísalo do súboru a presmerovalo sa na súbor :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
php čísla

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 23.08.2008 18:35 | php čísla

dakujem


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
php čísla

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 23.08.2008 18:46 | php čísla

Tominator píše:

.. teda by si cez HTMl spustil PHP ktoré by výsledok zapísalo do súboru a presmerovalo sa na súbor :D


... co by bolo naozaj uzasnym riesenim a uctyhodnym prikladom aj pre dalsie generacie :)


_________________
C#, PHP, ...
 [ Príspevkov: 14 ] 


php čísla



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie majiteľa tel. čísla (potrebujem zistiť majitela tel. čísla)

v Ostatné

4

2556

02.11.2011 13:52

HGDS1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

delitele cisla

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

1652

18.11.2006 10:17

audiotrack

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pascal-cisla

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

8

430

20.11.2010 13:49

elementstyle

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odblokovanie cisla

v Ostatné

9

585

31.12.2011 12:56

HGDS1

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

hladanie cisla

v Krčma

7

4249

16.09.2010 11:53

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prenos cisla

v Obchody, reklamácie a právo

7

1108

18.08.2006 14:56

peterb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Úprava čísla

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

341

04.07.2009 18:50

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia upravujuca cisla

v PHP, ASP

4

257

09.05.2008 21:56

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena poradia(cisla)

v PHP, ASP

7

332

15.08.2008 18:10

Blackdevil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

volajúce čudné čísla :?

v Krčma

6

459

25.02.2010 9:15

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automaticke zvysovanie cisla

v PHP, ASP

9

318

23.06.2010 11:06

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Assembler - načítanie čísla

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

965

27.03.2008 13:10

tomas_marsal

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SMS z cisla 66001

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Krčma

39

8729

27.07.2011 20:31

dede13

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Menenie cisla z pola

v JavaScript, VBScript, Ajax

8

284

28.12.2011 15:08

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

K: Staré čísla SCORE

v Kúpim

4

266

08.02.2014 20:48

I3LACK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výrobné čísla z diskov

v Pevné disky a radiče

3

127

21.10.2015 17:01

LeaR



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF