Caute, idem si kupovat novy PC stôl a neviem aky zobrat. Vsetko co som pozeral maju väcsina stolov malu sirku, alebo su male, potrebujem poradit nejaky fakt dobry stolik. cena do 100 €. Alebo by bolo lepsie vyrobit si vlastny stôl ? podla svojho navrhu ? Dik za odpovede a navrhy.
Nie niesom... ale nevedel som ci to tam mam dat abo nie.. podla mna to tam nepasuje... Ale ked... Prosim teda o presunutie temy do Nakupnej poradne/ ostatne... DIk
PS: no to prave neviem...chcem si nechat poradit Vase nazory ...
ides to kupovat,tak to sem patri medzi ´ostatne´,..dnes fakt cudny den, a fakt,tasketo hovadiny sa pytat,ty to mas vediet,za kolko a tak,bez do obchodu alebo si to mrkni na nete..
my dkiaľ máme vedieť aký veľký chceš? ako tvarovaný? z akého dreva? to je snáď osobná záležitosť nie? s týmto ti imho nikto iný ako ty nepomôže to môže každý kto tu je pozrieť na google a hodiť sem jeden zo stolíkov čo nájde.. no ale to môžeš aj ty
_________________ ASUS PRIME B550M-A, AMD Ryzen 5 5600, SilentiumPC Fera 3, 2x8GB DDR4 G.SKILL 2x8 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Trident Z RGB, ASUS Dual RX 6650 XT, Fractal Define Mini C TG, Samsung EVO 970 1TB NVMe, Logitech G305, Logitech K360, iPhone 12 Mini
sak ale na nete som nenasiel ziadny. Vsetko bud mala sirka, alebo su male. Ja chcem vediet ci nahodov nemate nejaky LINK na nejaky fakt ze PC stol. nie nejaky obycajny maly krpaty z malou sirkou... proste aby bol velky, aby mal sirku tak okolo 80 a viac ccm... Co myslis preco by som sem inak pisal ? Pisem sem preto ze potrebujem rady.... Ale ako vidim tak sa ziadnych nedockam.... Asi si ho predsalen vyrobim podla mojho navrhu, to bude asi najlepsie...
no tak dam tu pcstolik čo som našiel za 5 sekund na googli http://www.vera-nabytok.sk/p/2037/pocit ... a-pc4.aspx ako naozaj neviem čo s tým treba pomôcť.. nevieme aké chceš rozmery veľkosť... nič.. a od toho tu niesme... áno najlepšie si bude vyrobiť si vlastný stolík presne určených rozmerov do presne určenej izby konkrétnych rozmerov... takto ti to bude vyhovovať najviac.. naozaj pcforum nieje na radu pcstolíkov, to by tu mohli si dať radiť aj ohľadom nábytku atď
_________________ ASUS PRIME B550M-A, AMD Ryzen 5 5600, SilentiumPC Fera 3, 2x8GB DDR4 G.SKILL 2x8 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Trident Z RGB, ASUS Dual RX 6650 XT, Fractal Define Mini C TG, Samsung EVO 970 1TB NVMe, Logitech G305, Logitech K360, iPhone 12 Mini
Sak prave preto som to nechcem davat sem do nakupnej ale do krcmy, ze len ake by ste dali nazory, no ale predsalen si ho vyrobim. Nakreslim si navrh v Cineme 4D a zhotovim si ho sam podla mojich rozmerov a predstavy.
odporucam nehladat PC stolik ale klasicky pracovny/pisaci kancelarsky stol + dokupit kontajner so suflikmi
tak som to riesil ja, mam stol s rozmermi 120x75x75 + kontajner (no do 100 to nevoslo ;-) )
tie male krpate "PC stoliky" s tym debilnym suflikom na klavesnicu a polickou=saunou pre PC neznasam