potreboval by som poskladat pc na hry, radsej s 1 obchodu kde by mi to mohli aj zlozit (nikdy som to solo neskladal a nerad by som daco dokafral ) PS budem potrebovat aj monitor
Os mam win wistu ale planujem upgrade na 7 aspon ale to je mimo rozpoctu do tych 800-850 max chcem cisto bednu + monitor a taktovat mno momentalne nie ale mozno by som si nehal zadne dvierka..
beres to vyhradne iba z cz? primarne urcene na hry?
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
mno je urceny na hry ale kupovat sa bude na slovensku len ten kamos co to skladal sa mu nechcelo hladat na gigastore skor mi ide o komponenety ako take ....
tak potom vyhot ten fx X4 je to uplna sracka, zmen ho na X4 II Phenom 965 BE, v hrach poda urcite lepsi ako hento
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
je to jednoduche, tie nove CPU s oznacenim K maju odomknuty nasobic... ale ked sa bojis taktovat tak ta nebudem nutit, tie CPU maju dooost vykonu aj v nepretaktovanom stave... 150€ na monitor a 700€ na zostavu, zlozim ti to nieco
je to jednoduche, tie nove CPU s oznacenim K maju odomknuty nasobic... ale ked sa bojis taktovat tak ta nebudem nutit, tie CPU maju dooost vykonu aj v nepretaktovanom stave... 150€ na monitor a 700€ na zostavu, zlozim ti to nieco
ok dik btw radsej v 1 obchode kde by boli schopny/ochotny to aj poskladat
ako shopy to bezne skladaju tak okolo 30€ ale riesilo sa to tu uz par krat, ze gigastore sklada zadarmo, ked tak ti to poskladam od nich, maju najlepsie ceny... ale rozhodni sa ako chces, precitaj recenzie shopov, pripadne ak by si nechcel z gigastore tak www.datacomp.sk
ako shopy to bezne skladaju tak okolo 30€ ale riesilo sa to tu uz par krat, ze gigastore sklada zadarmo, ked tak ti to poskladam od nich, maju najlepsie ceny... ale rozhodni sa ako chces, precitaj recenzie shopov, pripadne ak by si nechcel z gigastore tak http://www.datacomp.sk
mne je to v podstate jedno nemam osobne skusenosti ni s jednym s tychto e shopov cize v tomto sa budem musiet spolahnut na vas usudok
Z gigastore som objednaval, maju velmi nizke ceny, reklamaciu som neriesil preto odporucam si prejst pre istotu recenzie na heureke, ak by ta to niejak odradilo tak potom jednoznacne datacomp ten obchod je spolahlivy, tam by som sa nebal.