pasta a chladicAhojte ak som poskladal procesor nato chladic a dal medzi ne pastu - a este som pc nemal zapnuty a potrebujem na chvilku dat este dole ventilator a nasledne ho dat naspat je potrebne oaptovne ocistic dotykove plochy a napastovat nanovo ?vdaka. je. pripadne daj dole len ventilator a pasiv nechaj nasadeny prave ide o to ze potrebujem pasiv dat na chvilku prec ok a cim najlepsie ocistit ?// Spojený príspevok 01.07.2019 19:51je. pripadne daj dole len ventilator a pasiv nechaj nasadeny hocicim co mas po ruke. aj cistou papierovou vreckovkou. idealne lieh Alebo technický benzín Ten lieh mozem kupit aj v lekarni napriklad ? Samozrejme. Kludne alpu, odlakovac, tech benzin... no alpy mam doma asi liter DD ale niekede som narazil zevraj alpa nic moc cisti...no mozno si nevedela poradit ked ta pasta mala daco odzite // Spojený príspevok 01.07.2019 20:14Samozrejme. Kludne alpu, odlakovac, tech benzin... pasta ide ocistit aj s cistou vreckovkou cize hocico nayvse len pomoze oki tak diky chalani za rady ...
pasta a chladic
|