Packet loss?Dobry den,V poslednom case sa mi stava ista vec, pri pouzivani internetu. Ci uz pri pouzivani browseru, alebo Steamu, raz za cas akoby spojenie zamrzne, trva to asi 5 sekund a zasa sa to vrati do normalu; stranka sa nacita 5 sekund, prechadzam stenami, jednoducho ako by som na par sekund stratil spojenie. Po par minutach sa to stane znova, a takto dookola. Router mam od ntb oddeleny niekolkymi stenami, respektive sa router nachadza v jednej izbe, ntb v druhej a medzi nimi je kuchyna. Problem je, ze sa to deje aj v miestnosti s routerom, i ked v trosku mensej miere.Vedeli by ste pomoct? Skús kábel,či to bude bez problémov. router je nejaka tenda alebo d-link za 3 koruny? Router je tp-Link TD-W8951NB, neviem co si predstavujes pod pojmom 3 koruny. Ohladom toho kablu dam vediet skus ho restartovat. je to prave taky trojkorunovy router.pokial nemas nejak zlozite nastavenie routru, spravil by som factory reset Evidentne je to nahodne, pretoze uz to niekolko dni funguje bezproblemov. Ale aj tak, mal by som uvazovat nad lepsim routrom? Poradite nejaky? Zhruba do ceny neviem, nevyznam sa Radsej napis ten rozpocet lebo ti budu blazni odporucat za 300e ...
Packet loss? |