Dnes som začal používať outlok ale hned ako som to nakonfiguroval sa mi z azetu emailu vsetky emaily vymazyli a teraz ich mám iba v pc ako to mam prepnut aby zostávali aj na serveri?
jj.. azet nepodporuje imap (aspoň pred niekoľkými mesiacmi nepodporoval). Takže si v nastaveniach Outlooku nastav, aby nechávalo kópie správ na serveri, aby ich nemazalo. Už stiahnuté emaily nedáš asi žiadnym spôsobom naspäť, iba ak si ich tam nanovo prepošleš..
_________________ Intel E6750 | Scythe Ninja Plus Rev. B | Asus Maximus Formula | Corsair 2x2GB DDR2-800 TWIN2X C4DHX | Asus ENGTX285/HTDP/1GD3 | 3x WD6400AAKS + 2x WD10EADS GP (RAID0) | Samsung 223F | Enermax Liberty ELT500AWT | CoolerMaster CM-690 | Eizo S1731
nechcem robit new temu tak to dam sem vzhladom na to ze mozem mat iba plateny soft a za office sa mi 2000sk nechce zaplatit tak hladam alternativu za outlok namiesto officu uz mam openoffice ale nechcem pouzivat Outlok expres sa mi nepaci to prostredie uvazoval som nad thunderbitom co vy nan? alebo aky iny by ste mi odporucili?