[ Príspevkov: 13 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Otvoriť v programe...

Registrovaný: 02.07.08
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 78
Témy: 36 | 36
NapísalOffline : 28.09.2008 10:43 | Otvoriť v programe...

Mám problém so zoznamom programov v dialógu Otvoriť v programe potrebujem tam dostať istý program no nedarí sa mi to ani ak ten program ručne vyhľadám, teda ak program vyhľadám a stlačím otvoriť do zoznamu sa mi nepridá a ani súbor sa v nom neotvorí, takže neviete mi poradiť ako si ho tam môžem pridať iným spôsobom?
ps s programom nič nieje (je to len exe súbor ani sa nemusí inštalovať) na pc s tým nemám prolém iba na noteboku


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.07
Prihlásený: 15.06.11
Príspevky: 233
Témy: 31 | 31
NapísalOffline : 30.09.2008 16:09 | Otvoriť v programe...

a co s nim vlastne chces spravit? v com to otvorit?

ked je to exe subor, ked nan dvakrat kliknes, vyhodi Ti nieco?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Otvoriť v programe...

Registrovaný: 02.07.08
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 78
Témy: 36 | 36
Napísal autor témyOffline : 30.09.2008 17:17 | Otvoriť v programe...

konkrétne je to program Media Player Classic


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.08
Prihlásený: 15.05.15
Príspevky: 884
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 30.09.2008 18:18 | Otvoriť v programe...

Nemas na notebooku a na PC rozdielny operacny system?
Jedna sa o nejaku portable verziu Meda Player Classic-u? Skus ho normalne zapnut, dat File - Quick Open File a vyhladaj si to video, potom by to malo ist. :) Alebo si ho normalne nainstaluj. :rolleyes:


_________________
Empty your memory, with a free()… like a pointer!
If you cast a pointer to an integer,
it becomes the integer, if you cast a pointer to a struct, it becomes the struct…
The pointer can crash…, and can overflow…
Be a pointer my friend…
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Otvoriť v programe...

Registrovaný: 02.07.08
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 78
Témy: 36 | 36
Napísal autor témyOffline : 30.09.2008 18:32 | Otvoriť v programe...

mne išlo o to aby som mohol nastaviť aby sa mi súbory (.mp3, .avi, ...) automaticky otvárali v mplayerc.exe no ten sa mi ani po vyhľadaní nevložil do zoznamu programov... ale teraz to už je v poriadku, zmalal som z registrov wind. mplayerc informácie a potom mi ho už do zoznamu vložilo a ide


_________________
Intel i7 64bit | ATI Radeon 1GB | HDD 2TB + 750GB | GYGABYTE MB | BlueStorm 600W | 8GB DDR3
Online

Užívateľ
Užívateľ
Otvoriť v programe...

Registrovaný: 12.10.06
Prihlásený: 14.12.17
Príspevky: 17084
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Banska Byst...
NapísalOnline : 30.09.2008 18:51 | Otvoriť v programe...

omg, staci ti ist do nastaveni mpc, a tam asociovat koncovky suborov....


_________________
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair TX650, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Otvoriť v programe...

Registrovaný: 02.07.08
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 78
Témy: 36 | 36
Napísal autor témyOffline : 30.09.2008 19:04 | Otvoriť v programe...

keby som to bol vedel ;-)


_________________
Intel i7 64bit | ATI Radeon 1GB | HDD 2TB + 750GB | GYGABYTE MB | BlueStorm 600W | 8GB DDR3
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.11.08
Prihlásený: 30.11.08
Príspevky: 4
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 29.11.2008 19:05 | Otvoriť v programe...

Ako si tie udaje vymazal z registrov? napis prosim postup - presne ktore subory si vymazal a cestu k nim


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.11.08
Prihlásený: 30.11.08
Príspevky: 4
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 29.11.2008 19:18 | Otvoriť v programe...

Mám problém so zoznamom programov v dialógu Otvoriť v programe potrebujem tam dostať program media player clasic no nedarí sa mi to ani ak ten program ručne vyhľadám, teda ak program vyhľadám a stlačím otvoriť do zoznamu sa mi nepridá a ani súbor sa v nom neotvorí, takže neviete mi poradiť ako si ho tam môžem pridať iným spôsobom?
ps s programom nič nieje (je to len exe súbor ani sa nemusí inštalovať)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Otvoriť v programe...

Registrovaný: 02.07.08
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 78
Témy: 36 | 36
Napísal autor témyOffline : 30.11.2008 10:22 | Otvoriť v programe...

v editore registrov som vyhľadal mplayerc a zmazal sov všetky kľúče


_________________
Intel i7 64bit | ATI Radeon 1GB | HDD 2TB + 750GB | GYGABYTE MB | BlueStorm 600W | 8GB DDR3
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.11.08
Prihlásený: 30.11.08
Príspevky: 4
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 30.11.2008 10:24 | Otvoriť v programe...

mozes mi prosim napisat presny postup?:) d


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.11.08
Prihlásený: 30.11.08
Príspevky: 4
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 30.11.2008 11:03 | Otvoriť v programe...

oki, poradila som si.uz mi to ide. d


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.05.11
Prihlásený: 01.05.12
Príspevky: 11
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 24.05.2011 19:48 | Otvoriť v programe...

Prosím poradte mi!
Keď zapnem hocijaky program (.exe) tak mi vždy naskoči : Otvoriť v programe ..... :shock:
Čo mam urobiť, aby sa mi to normalne zaplo a aby mi to už nenaskakovalo ?


 [ Príspevkov: 13 ] 


Otvoriť v programe...



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

v akom programe(?) otvorit?

v Ovládače

2

352

02.11.2011 10:50

BlackDog600

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Založky v programe...

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

149

01.10.2012 11:36

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

V akom programe??

v Webdesign

3

387

11.04.2008 0:08

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ornamenty v kresliacom programe

v Grafické programy

8

10023

23.08.2008 18:57

capricorn7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Grafika v C++ programe

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

26

1690

27.08.2010 6:34

reDo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc v programe C

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

399

09.05.2009 16:01

neutronmind

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hanojske veze v programe C

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

9

1326

25.12.2007 0:06

TrSek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Excellovske tabulky vo vlastnom programe

v Delphi, Visual Basic

1

550

13.09.2009 11:20

mysacek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

V ktorom programe vytvoriť tablo

v Ostatné programy

2

168

13.02.2016 12:25

Miso122

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s triedením v programe

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

13

170

12.06.2013 21:20

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Otvaranie suboru priamo v programe

v Delphi, Visual Basic

1

488

01.03.2009 17:06

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba v programe Pascal (Lazarus)

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

200

12.11.2016 19:15

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

slovenske znaky v programe c

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

168

21.05.2013 19:26

igorLM

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prehravanie zvuku v programe (delphi)

v Delphi, Visual Basic

3

340

09.11.2011 17:00

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Diakritika v programe PAWNO (a iných)

v Ostatné programy

0

250

06.09.2011 14:33

Winvik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PC na prácu v programe Catia

v PC zostavy

15

234

28.04.2014 17:19

Phanteom



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF