odkaz "zobraziť viac"Zdravím,chcem sa spýtať ako keď mám dlhý text, tak aby som ho nemusela vypisovať celý, tak dám po pár vetách odkaz zobraziť viac a daný text sa mi otvorí po odkliknutí.Ďakujem. Máš nejaké skúsenosti s javascriptom? Tak do zdrojáku musíš vypísať všetok text.Tu je asi čo potrebuješ vedieť. #mybox {display: none;}function showmydiv() {document.getElementById('mybox').style.display = block;}Text a text.Schovaní text. :-) Nie, nemusí do zdrojáku vypísať žiaden text. Existuje vždy ajax a dynamické načítavanie podľa potreby. Či je to vhodné riešenie už závisí od konkrétneho použitia a potrieb. Alebo aj v PHP – čku. Len je to trocha zložitejší kód. A treba mať na pamäti že ti treba mať server z PHP – čom nainštalované spustené.read mysql imrich: ajax sa zvacsa robi na nejaku API - je jedno ci je napisana v PHPcku, pythone, golang ci tisic dalsich. princip ostava rovnaky.ako uz killer spravne polozil otazku - da sa to jednoducho osetrit javascriptom, ak to chce mat autor vyriesene lepsie, rozumnejsie a cistejsie tak vyuzije dynamicky content, ktory sa nacita az ked uzivatel dany text bude chciet vidiet. ...
odkaz "zobraziť viac" |