Dobry den
Chcelby som sa opytat ci sa da nejako vratit OS.
Mam taky problem Mal som na ntb. nainstalovany Windows 7 Home premium ale potom som si nainstaloval druhy Windows 7 . Teraz mam nainstalovane na ntb -ku obydva.
Ale teraz by som chcel vratit Os na prvy lebo druhy mi nevyhovuje. Preto vas prosim aby ste mi poradili ako na t.o
A máš nejaký normálny dôvod, prečo si inštaloval 2x Windows 7? Neviem ako si to nainštaloval (kedže sa ti ťaží to napísať), tak snáď len naformátovať (odstrániť) partíciu s Windowsom, ktorý nepotrebuješ (opatrne však).
Takze isiel mi pomali ntb takze som chcel preinstalovat Windows lebo som si ten povodny zabudol zalohovat (je to moj prvy ntb ) takze stiahol som si W7 cez torrent a dal som ho nainstalovat .Ked sa nainstaloval zistil som ze sa mi nejde pripojit na Wifi.
Ale na C mi ostal Windows.old ten stary a Windows -ten novy Teraz by som chcel vediet ci sa to da vratit na ten prvy Windows.
DO detailov som to neopisal lebo nemam moc vela casu .
Za odpovede vopred dakujem .
(Formatovat som chcdl C ale neslo to lebo ze tam mam Winsdows)
nevratis a pravdepodobne si si oddrbal aj predosly windows, ak si ho mal na recovery particii, lebo instalaciou noveho windowsu z netu si si prepisal zaznam v MBR. Takze uz sa nedostanes ani k povodnej instalacke. Zagratuluj si a mozes to preinstalovavat znova spolu s formatom C a stiahnutim ovladacov.
Tu je postup, ako to obnoviť z priečinka Windows.old, ale myslím, že to je na teba dosť zložité (bez urážky) - http://support.microsoft.com/kb/971760 Inak viď shiro-v príspevok.
Takze ten instalacny disk je ako ten ktory som si stiahol ?
A KED SA Mi to nepodari kde si mozem stiahnut ovladace na wifi a tak...
(ako ste si iste vsimli moc sa vtom nevyznam )
A načo by si tomposielal do servisu, zavolaj im a ony ti pošlú recovery DVD z ktorého si system nainštaluješ.
inak to tak vypadá ked sa nečítajú navodi od vyrobcov, hurá na to! za lajdackost si asi pravdepodobne zaplatíš lebo recovery DVD nie je zadarmo u Asus
To je samozrejme jasné. Treba však uznať, že je pekné od výrobcu, keď si váži zákazníka a pošle mu to zadarmo . Bez tak tam zákazník sa ten stroj nechá pekný balík a len malé percento si popýta zaslať médium.
HP dava zdarma ale u iného si za to zaplatíš, vyrobca dal skryty oddiel z inštaaciov, ked si to z blbosti niekto zmaže lebo je tak hlúpi lebo nevie čo robí ked je mu zbytočné čítat návod od notebooku