Ahojte. Prosím vás ľudia, mám menší dotaz ohľadne operačného systému. Mám zakúpený herný PC z alzy, kde už bol nainštalovaný windows 10 a nejaké tie blbosti a hry k tomu. Mám ho už nejaký ten čas bude to rok a potreboval by som trošku obnoviť systém pretože už mám tušenie že tam mám plno bordelu a ide to trošku pomalšie a pod. Veď to poznáte. Zálohoval som si všetko potrebné na USB kľúč, šiel som do nastavení a zvolil možnosť vrátiť počítač do továrenských nastavení. Tam som zvolil klasicky zmazanie úplne všetkého a dal reštartovať PC. Načítavalo sa to po nejakých 36% a skočila modrá obrazovka že nastala chyba. Tak som zvolil možnosť ešte raz a taktiež nastala chyba. Takže som sa na to vykašlal a dal normálne pokračovať v zapnutí PC, vyskočila tabuľka že sa nevykonali žiadne zmeny takže všetko mi ostalo tak ako má a Pc ide klasicky ako šiel. Tak by som chcel preinštalovať windows klasicky formou ako všetci poznáme. Ako mám spraviť reinštaláciu windowsu keď nemám žiadne CD ani nič podobné k nemu? poradíte mi prosím čo všetko mám stiahnuť, a ako postupovať v začiatkoch pri reinštaláci? ja som to robil kedysi dávno ešte na win 7 to som mal CD a viem že bolo treba vložiť CD, resetnut PC a mačkať F12. Budem rád za všetky rady, poprípade doložím info aké potrebujete dakujem pekne a pekný deň
|