Nakoľko mi odišla GK, na ktorú to malo ísť, predávam AIO chladenie NZXT Kraken X31 a montážnu sadu NZXT Kraken G10.
NZXT Kraken X31 - kupované 22.7 2016 ako súčasť zostavy, čiže nemám k tomu krabicu. Záruka 6 rokov v CZC (elektronická faktúra ako doklad), komplet balenie avšak len s jedným bracketom pre Intel (bolo to na i7-6700k). Druhý bracket pre AM4 je na ceste (požiadal som v NZXT za zaslanie). FOTO pošlem na požiadanie.
Cena: 40€.NZXT Kraken G10 - kupované 18.10 2017 (áno, dobre vidíte), komplet balenie avšak chýba jedna matička na skrutku, ktorá chýbala v balení. Ja som to nahodil aj bez toho, stačí tam dať podložku alebo zohnať takú maticu. Tie matice sú v podstate nepotrebné, sú tam len kvôli lepšiemu zaobchádzaniu pri montáži.
Cena: 25€FOTO pošlem na požiadanie.
Odber možný osobne (RS <-> KE) alebo na dobierku.
Vyhradzujem si právo kedykoľvek stiahnuť predaj alebo v prípade viacerých ponúk rozhodnúť komu veci budú predané
// Spojený príspevok Sob 21.10.17 17:49NZXT Kraken X31 foto:
https://drive.google.com/folderview?id=0B0J8KbOo81wpdnRKdDZ2b3Bib0k// Spojený príspevok Uto 24.10.17 12:27G10tka vrátená do ALZY, X31tka stále aktuálna...