win xp uz som nasiel nejaky navod v googli ale neviem administr. heslo. ako ho zistit?? teraz pred tyzdnom som instaloval win a nedawal som ziadne heslo.
edit: spustil som win na CD a nahral som tam tie dva subory co trebalo co som nasie na nete a teraz ked zapnem PC tak mi na zmenu pise ze mam reinstalovat PC ze chyba hall.dll
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
ked si si isty ze si ziadne heslo pri instalacii nedaval, tak tam asi ziadne nieje.
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
no nieje tam ziadne heslo ale ked spustim recovery consol a pyta heslo a dam enter tak sa tvari ako keby som nic nedal a ja chcem zadat ziadne heslo. ako to mam urobit. neviem ci ste ma pochopili.